MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko belt twijfelende El Ghanassy op

22 oktober 2009 | in Sport | Reageer

AA Gent-spits Yassine El Ghanassy (19)AA Gent-spits Yassine El Ghanassy (19) heeft hetzelfde ‘probleem’ als Standard-middenvelder Mehdi Carcela. De jonkies hebben allebei de Belgisch-Marokkaanse nationaliteit en kunnen kiezen voor de Rode Duivels of Marokko. Waar Carcela vorige week definitief voor België koos, is het nu de beurt aan El Ghanassy om eens goed na te denken.

“Marokko belt me vaak op, want ze willen dat ik voor hen uitkom. De Belgische bond heeft overigens nog niets laten weten. Maar als het zover is, zal ik moeten kiezen tussen de Africa Cup of het EK”, zegt de dribbelvaardige speler volgens Het Laatste Nieuws. El Ghanassy speelde eerder al voor de Marokkaanse alsook voor de Belgische beloften.

Plaats je reactie