MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘In 2040 meer moslims dan niet-moslims’

24 oktober 2009 | in Economie | 1 Reactie

Al het halal voedsel in de Nederlandse supermarkten, komt uit een fabriek in Venlo. Het in 1993 opgerichte Mekka Food uit Venlo mag zich dé specialist op het gebied van halal voedsel in Europa noemen. Met locaties in Nederland, Duitsland en België bedient het Venlose bedrijf met vlees- en deegproducten de halalmarkt, schrijft De Telegraaf.

In dit bedrijf wordt de Turkse pizza, kebab, hamburger en andere vleeswaren gemaakt.

Over de toekomst is directeur Wout van Eeuwijk zeer positief: “Statistisch staat vast dat in 2040 in Europa meer moslims wonen dan niet-moslims, dus voor ons alleen een plus!”

Zie hier het filmpje.

Er is 1 reactie

  1. kano
    25 oktober 2009 om 08:14 uur.

    Met deze wil de Telegraaf aan de Hollanders laten weten dat er gevaar is en dat de islam met een snelheid toeneemt en dat Nedrland door de moslims wordt bezet en geregeerd en dat de hollanders in dit land over 30 jaar niets te zeggen hebben, de telegraaf journalisten zijn gewoon stinkende en gemene ratten.

Plaats je reactie