MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse topcouturiers showen caftans

11 november 2009 | in Amusement | Reageer

Passion for CaftanDe haute couture presentatie in het kader van Passion for Caftan in Antwerpen werd gistermiddag stijlvol geopend door de Belgische Minister van Buitenlandse Zaken en Buitenlandse Handel Yves Leterme.

Passion for Caftan heeft dan ook verschillende topontwerpers uit de Benelux, Europa en Marokko samengebracht om hier deel te kunnen nemen aan de eerste haute couture Caftan Show.

Dit wordt dan ook een show vol ongelooflijke allure, schrijft Couturekrant.nl. De veelzijdigheid van creaties en de charme van de mooie mannequins spreekt het eveneens feestelijk geklede publiek zeer aan.

Tijdens de wervelende modeshow liet het publiek menigmaal enthousiast van zich horen. Het bleek een bijzonder geslaagd evenement. Mede dankzij de opmerkelijke professionaliteit waarmee men hier liet zien hoe men de huidige trends weet te combineren met Marokaanse tradities tot een schiterende en zeer verfijnde modecultuur, aldus CoutureKrant.nl.

Zie hier een voorbeeld van de creaties.

Plaats je reactie