MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

België wil nationaliteit terrorist afnemen

13 november 2009 | in Politiek | Reageer

Justitie in België wil een veroordeelde terrorist de Belgische nationaliteit afnemen wegens wangedrag. Sinds de Tweede Wereldoorlog is dit slechts eenmaal eerder voorgekomen. Dat meldden Vlaamse kranten donderdag volgens dagblad DePers.

Het gaat om Mohamed Reha (22) die in Marokko is geboren maar sinds 1999 de Belgische nationaliteit bezit. Hij is begin 2008 in Marokko tot tien jaar cel veroordeeld wegens terroristische activiteiten.

Het Antwerpse Hof van Beroep buigt zich op 19 januari 2010 op het voorstel van justitie om Reha zijn Belgische nationaliteit af te nemen.

Plaats je reactie