MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nepmaagdenvlies wekt ophef in Marokko

14 november 2009 | in Geloof | 88 Reacties

Voor moslims is het maagdenvlies eeuwenlang een bron van zorg geweest, maar volgens de Chinese firma Gigimo hoeft dat niet langer. Het bedrijf, gespecialiseerd in seksartikelen, biedt een nepmaagdenvlies aan, dat voor 29,90 dollar in ‘discrete verpakking’ wordt thuisbezorgd.

Het betreft een substantie die een kwartier voor de geslachtsgemeenschap moet worden ingebracht en vervolgens een vloeistof afgeeft die lijkt op bloed. ‘Niet te veel, precies de juiste hoeveelheid’, schrijft Gigimo op zijn site. ‘Voeg een beetje gekreun en gesteun toe en je komt er doorheen zonder dat je wordt betrapt.’

Het nepmaagdenvlies komt oorspronkelijk uit Japan en is te koop in Azië en het Midden-Oosten. Maar het vlies zal daar vermoedelijk niet halt houden en daarom heeft in de Marokkaanse hoofdstad Rabat de Raad van Oulama, islamitische schriftgeleerden, het alvast veroordeeld als een ‘inbreuk op de waarden van de islam’.

De onrust in Marokko is komen overwaaien uit Egypte

Het gehele artikel is hier verder te lezen.

Er zijn 88 reacties

 1. Robin Hood
  14 november 2009 om 04:58 uur.

  Ye KK joden!!!!

  Deze werld is zwaar naar de klote!!

 2. peter = de naam
  14 november 2009 om 12:03 uur.

  Whaahaa. Chinese ketchup met wellicht wat kleur/gifstoffen erin.

 3. puur berbers
  14 november 2009 om 08:15 uur.

  yalatif ……………………………lahawla wa la kawata illa billah

 4. malika
  14 november 2009 om 11:26 uur.

  in wat voor een wereld leven wij zeg.

 5. HINDUSTAN
  15 november 2009 om 04:46 uur.

  Sang, de voorspellingen van sommigen dat de Islam steeds belangrijker wordt in de wereld komt langzaam uit, alleen niet helemaal op de manier zoals sommigen zich dat graag voorstelden 🙂

 6. mootje00
  16 november 2009 om 12:20 uur.

  Nou als je twijfelt dan neem je dat bloed op en laat je een dna analyse maken. 😉 even en er is er een preparaatje hiervoor

 7. Andy
  16 november 2009 om 05:39 uur.

  @ HINDUSTAN

  Voorspellingen van wie….wees is duidelijker man/chick 🙂

 8. naf
  16 november 2009 om 12:59 uur.

  Ik begrijp uberhaupt niet wat er zo lekker aan een maagd is. Daarnaast is het niet alleen van belang dat een vrouw binnen de islam maagd moet zijn maar ook de mannen. Alleen wordt daar zwaar misbruik van de mannen omdat je dat bij de mannen niet kan zien. Dus neuk er op los als man en neem een maagd dat is wat er nu gebeurt. Ik persoonlijk vind er niks belangrijks aan. Men moet wel een maagd hebben want het moet een goede meid zijn maar andersom mag er niks over gezegd worden. Sorry hoor ik vind het persoonlijk niet meer als triest dat mensen nog leven met zulke ideeen. Alsof maagdelijkheid alles is. Dat zegt niks over de persoon zelf. Het is een vooroordeel spempel die je gedrukt krijgt alsof je langs de APK keuring moet en gekeurd moet worden door je man. Achterlijke mensen toch we leven bijna in 2010. Dus deze bull shit verhalen over neppe maagdenvlies is allemaal gelul en onzin.

  Liever iemand die eerlijk is over het verleden en diegene accepteren als mens dan iemand die zogezegd maagd is ik bedoel dan via haar oren maagd!!

 9. naf
  16 november 2009 om 01:03 uur.

  Mannen met zo een mentaliteit zijn ziek en dom en weten niet wat ze in huis nemen!! En denken dat een maagd heilig is. Nou jullie vergissen jullie heel goed kan ik zeggen. Hoeveel van de meiden zijn allang geen maagd. Hoeveel van de jullie mannen zijn allang geen maagd dus waarom mag een vrouw dat niet en een man wel zo staat het niet in mijn geloof de koran het is langs alle 2 maagd blijven. Het is het cultuurtje dat mannen alles mogen en vrouwen niets zoals de vooroordelen over gescheiden vrouwen daar lopen jullie ook achter mee dat staat ook niet in mijn geloof dat je die als 2e rangs mensen moet beschouwen dit wordt nog altijd in de praktijk wel zo uigevoerd! Ik ben tegen mensen die zo krom denken en achterlijk zijn!

 10. HINDUSTAN
  17 november 2009 om 12:41 uur.

  @ Andy: van Sinterklaas natuurlijk, wie anders? 😉

 11. parabol
  18 november 2009 om 11:22 uur.

  Naf………..

  Weet je waarom….een maagd is lekker schoon
  vrouwen die ontmaagd zijn,die zijn helemaal kapot geneukt…. dat is het zo een beetje

  groeten.

 12. Henk el Makhloufi
  18 november 2009 om 01:01 uur.

  @ peter = de naam
  Whaahaa. Chinese ketchup met wellicht wat kleur/gifstoffen erin.

  november 14th, 2009 om 12:03 pm

  Henk zegt:
  Gebruikt hij zeker in het fietsenhok om zijn klanten af te werken!!!!

 13. NAF2
  19 november 2009 om 12:56 uur.

  NAF – Het is op zich een vrij simpele redenering,

  Wie wilt er nou een afgelikte boterham. (figuurlijk)

  En natuurlijk dit geldt voor zowel de mannen als de vrouwen.

 14. Andy
  19 november 2009 om 04:13 uur.

  @HINDUSTAN

  O ok 🙂

  ik dacht van Rama of Krishna 🙂

 15. HINDUSTAN
  20 november 2009 om 08:51 uur.

  @Andy: Welnee Andy, Rama en Krishna hebben wel wat beters te doen dan te roepen dat ze ‘de grootsten zijn’.
  Het Hindoeïsme doet niet eens aan bekeringen!

 16. Andy
  21 november 2009 om 04:50 uur.

  @HINDUSTAN

  Nee natuurlijk niet ….dat zullen die andere 1500 goden ook niet leuke vinden 😉

 17. HINDUSTAN
  22 november 2009 om 02:46 uur.

  @Nou zie je wel, je hebt dus toch je eigen sprookjesboek 🙂

 18. Andy
  23 november 2009 om 03:16 uur.

  @ .HINDUSTAN

  Sprookjesboek??

  Vreemde humor heb jij :-O

 19. naf
  23 november 2009 om 12:38 uur.

  @PARABOL

  Alsof jij maagd bent en lekker schoon bent. Jullie mannen neuken alles wat los en vast zit en willen dan een maagd. Jullie zijn niet meer als viezerikken en wie zegt dat vrouwen zulke mannen willen hebben. Een maagd wil je wel maar ondertussen ben jij de afgelikte boterham waar je vrouw het mee moet doen niet meer als diep triets!! Die mentaliteit van jullie slaat helemaal nergens op!! gewoon ziek, en vies en voornamelijk laag. Alsof een vrouw die maagd het huwelijk in gaat beter zal zijn dan iemand ie geen maagd is. Daarnaast het gaat puur om vertrouwen. Een vrouw die maagd is per defenitie geen afgelikte boterham zeker hahahah jullie zijn ziek. Ik zou zeggen kijk of ze maagd van achter is niet van voor dat vind ik veel belangrijker. Vele wijven voornamelijk berberse wijven geven hun kont en blijven maagd van voor. Ik begrijp uverhaupt niet dat een vrouw zich van achter laat nemen daarnaast is het haram en daarnaast is het smerig. Ik zou denken als vrouw als een man dat zo lekker vind dan zal hij waarschijnlijk weten hoe het voelt en dus zelf van achter genomen zijn!! Dus ment trouwt laat zich dan nemen door een homo zo denk ik erover. allah jester!! Daarom zeg ik veel mannen denken dat ze een vrouw hebben die maagd is ja van voor maar de vraag is en van achter dan? Ik zou eerder checken of ze niet van achter genomen is!! Stelletjes debielen!!

 20. Rachids plan
  23 november 2009 om 02:15 uur.

  Hoi Naf,

  Ik weet niet wat je allemaal zit te zeggen hier en neem aan dat je allemaal uit eigen ervaring praat en dat jij zelf waarschijnlijk allang geen maagd meer bent: niet van voor laat staan van achter. Maar het is niet netjes om iedereen dan te vergelijken met jou.

  Ik zelf ben een man van 24 jaar en ben maagd. Ik ken jongens die het allang niet meer zijn en jongens die het nog altijd zijn op hun 24ste. Dus scheer ze niet allemaal over een kam en praat alleen over de mensen in jouw omgeving.

  Verder ken ik genoeg meisjes die maagd zijn: van voor en achter. Dus uit mijn ervaring praat je onzin.

  Maar weet je wat het is. Jij praat vanuit jouw ervaring die je hebt opgedaan met mensen om jou heen en met de mensen die je omgaat.
  Ik praat uit ervaring over de mensen die ik ken en over de mensen in mijn omgeving.

  Weet je wat dit zegt? Dat zegt dat jij met de verkeerde mensen omgaat (: sletjes en players). En dus bevestigd dat het beeld dat wij als lezers van jou hebben. Namelijk dat je een van hen bent en dus begrijpen wij nu ook waarom jij zo vaak negatief bent over marokkaanse jongens ne meisjes.

 21. naf
  23 november 2009 om 05:05 uur.

  @Rachid,
  ‘Luister jongen in geef me mening en als jij daar problemen mee heb moet jij weten. Kom mij niet vertellen hoe marokkanen zijn die pakken wat ze pakken kunnen. Het probleem binnen de marokkaanse gemeenschap is dat men een achterlijke gedachte heeft bij een vrouw die geen maagd is en die vrouwen worden gezien als 2e rangs vrouwen. Ik ben idd geen maagd meer nee omdat ik getrouwd ben en wel met een niet marokkaan. Maar ben wel maagd het huwelijk ingegaan. Ik praat over het algemene manier van vrouwen behandelen. Marokkanen hebben altijd wel een achterlijk gedachte bij een vrouw die geeen maagd is. Ik neem het op voor vrouwen die als 2e rangs mensen worden beschouwd dus bijvoorbeeld gescheiden vrouwen en niet voor de sletten die er zelf voor kiezen hun benen te openen.

  Ik weet niet in welke tijdperk jij leeft maar volgens de islam is het de mannen en vrouwen die maagd moeten blijven niet volgens de marokkaanse cultuur. Daarbij wie geeft jou het recht om over mij te praten jij kent mij niet dus moet je al helemaal geen vooroordeel hebben over mijn leven!! Ik spreek over het feit dat die maagdelijkheid geen moer voorsteld. Het geeft helemaal al niet aan wat voor persoon je bent. Iedereen heeft een verleden of dacht je dat die vrouwen allemaal maagd zijn. Hoeveel meiden nemen een maagdenvlies tegenwoordig ik ken er genoeg die het op die manier hebben gedaan.

  Waar strijd ik voor. Is wees wie je bent en ga oprecht door het leven ik ken genoeg mannen die denken dat ze met een maagd waren getrouwd achteraf komt de waarheid naar boven ja dan is het een ander verhaal. Trouwen is geen grap en geheimen verbergen al helemaal niet. Dus wat ik ermee wil zeggen is een oprecht mens en ik vind dat marokkanen daar geen punt van moeten maken. Als je iemand leuk vind ga er dan voor en niet omdat geen maagd is ineens zeggen nee sorry. Afgelikte boterham. Wat zijn dat voor manieren ik heb liever iemand die eerlijk is over het verleden en daardoor ook weet wat diegene wil in het leven. Als mens heb je leren lopen door elke keer te vallen dat geldt ook voor een huwelijk, sex hoe om te gaan. Ik ben blij dat ik een man heb getroffen die eerlijk is geweest over zijn verleden. Mijn man had wel ervaring met vrouwen maar ik vind het ongepast en ongemanierd om mensen te gaan beschouwen als 2e rangs vrouwen omdat ze geen maagd is. Jullie leven nog in de jaren 60 ziek en achterlijk. Als mijn zoon thuis komt met een hoer bijwijze van spreke dan maakt het mij niet uit als ik zie dat mijn zoon gelukkig is ermee ben ik ook gelukkig. Is ze goed dan blijft ze is ze slecht dan verdwijnt ze. Zo simpel is mijn verhaal.

  Jullie moeten leren mensen te respecteren een vrouw die geen maagd is, is per defenitie geen hoer, maar ondertussen krijgt ze die stempel. Jullie weten het verhaal niet van een persoon maar stempelen is gratis. Maar god is groot. Nergens in de islam staat er dat je niet met een gescheiden of geen maagd kan trouwen. Kijk naar onze profeet geen ene vrouw was maagd en nog wel ouder dan hij zelf dus waar praten jullie dan over. Ik vind marokkanen over het algemeen gemeen en vies en laag dat ze zo denken en dat is niet de islam maar de cultuur.

  Ik heb zelf 2 prachtige zonen die mogen van mij zelf beslissen hoe ze in het leven willen staan en mogen zelf hun eigen keuzes maken van mij als ze maar gelukkig zijn. Denk ik dan.

  Maar goed ik vind dat marokkanen over het algemeen teveel bemoeien met schoondochters voornamelijk die schoonmoeders die zich ermee bemoeien. Die vrouwen worden ook gebruikt door dit soort mannen die naar hun moeder luisteren en hun vrouw op die manier beschadigen en ook dit soort huwelijken kapot maken!! Veel vrouwen vergeten dat ze zelf dochters hebben dus waarom bemoeien en andere harten kapot maken als je zelf een dochter heb. Ik hoop niet dat ik zoeits moet meemaken van mij mogen ze thuis komen met wie ze zelf gelukkig zijn. Ongeacht maagd of niet hoer of niet dat boeit me niet. Iedereen heeft een verleden niemand is heilig!! En dat is juist het probleem hier op deze site iedereen doet zich zo heilig voor terwijl iedereen weet dat heilig zijn niet bestaat!!! Al ben je een imam, al draag je een hooftdoek, al bid je 5 keer per dag. Niemand is heilig!!

 22. HINDUSTAN
  23 november 2009 om 07:57 uur.

  @Andy: Mensen die iets niet snappen, roepen al snel dat het ‘vreemd’ voor ze is 🙂

 23. Rachids plan
  23 november 2009 om 11:40 uur.

  Luister Naf.
  Ik ben vaker op deze website en heb vaak genoeg jouw reacties moeten lezen die vaak niet zo netjes zijn en met niet al te veel respect geschreven zijn.

  In bijna elke reactie heb je het over de ‘slechte, achterlijke, onbetrouwbare en stiekeme’ Marokkanen.

  Ik vroeg mij dus af waarom je zo negatief over Marokkanen praat en waarom je zo tegen maagdelijkheid bent. Aan de hand van jouw laatste reactie zijn heel veel vragen beantwoord. Ik ga daar express niet op in om je niet te kwetsen en om niet al te persoonlijk te worden.

  Een vrouw die geen maagd is verdient en krijgt van mij net zo veel respect als ik ieder ander zou geven. Niet alleen maar omdat de Islam dat van ons vraagt als moslims, maar ook omdat de enige die een ander mag straffen of beoordelen Allah is.

  Jij hebt het over je prachtige zonen die van jou alles mogen doen zolang ze maar gelukkig zijn. Ze mogen van jou zelfs met hoeren naar huis komen, zolang ze maar gelukkig zijn met hoeren. Ik zeg je eerlijk NAF. Zelfs een dronken atheist die net een paar jointjes heeft gerookt en daarna wat cocaine heeft gesnoven zal het bovenstaande jammer aan je vinden.

  Als ouder heb je verantwoordelijkheid over de opvoeding van je zonen. Om het maar zacht uit te drukken: zo zou jij je zonen moeten vertellen dat een hoer niet de ideale schoondochter is.

  Waarom niet? vraag dat maar eens aan de dronken atheist die net een paar jointjes heeft gerookt en daarna nog wat kilotjes cocaine heeft gesnoven!

 24. ANDY
  24 november 2009 om 04:19 uur.

  @HINDUSTAN

  Ja en jij bent een goed voorbeeld daarvan 🙂

 25. Henk el Makhloufi
  24 november 2009 om 12:17 uur.

  Naf,

  “Waarom niet? vraag dat maar eens aan de dronken atheist die net een paar jointjes heeft gerookt en daarna nog wat kilotjes cocaine heeft gesnoven!”

  Misschien een goede vraag voor P de Z als hij terug is uit het fietsenhok.

  Je kan het ook aan mij vragen maar ik ben geen atheist!!!

 26. moena
  24 november 2009 om 05:02 uur.

  ik wist het dat naf illigaal was ze heeft zich zelf verraden je bent getrouwd met een Nederlander die papieren voor je heeft gemaakt en nu weet ik waarom je hekel aan berbers hebt. je hebt je van voren en achteren laten pakken en nog had je het niet van elkaar gekregen. En als er berbers die zeg van achter laten pakken dan hebben ze toch iets inzich van jouw soort kan niet anders zijn een echte berberse meisje is nog puur en rein dan heb ik het niet over degene die in aanraking komen met jouw hoeren soort. Je bent elkafra en je haat tegen berbers zegt alleen genoeg hoe je in elkaar zit je bent gewoon de tweede wilders. Wilders haat moslims en jij haat berbers en geeft ze de schuld terwijl ze niet anders zijn dan elk gewone marokaans boer zoals ieder gewone nederlandse boer is en kijk naar je klote soort egypte en algerije hele rel om een balletje schandallig e naf lehmara je moet je gore bek houden en hou je onwetende dome gefrustreerde menning voor je ieder keer het zelfde het doet ons niks wat een debiele illi van berbers vind ,je kan niet aan hun type muts maar heerlijk die frustratie van jouw over berbers ze zitten je dwars daar geniet ik van.ik heb die half bloed berbers hier in Nederland leren kennen het zijn zuiver eerlijk fijne mensen.

 27. HINDUSTAN
  24 november 2009 om 06:34 uur.

  @Andy: get a life 🙂

 28. Henk el Makhloufi
  25 november 2009 om 01:59 uur.

  Het lijkt me best gezellig om eens een discussie avondje met Moena en Naf te hebben!!

 29. naf
  25 november 2009 om 02:46 uur.

  @MOUNA,

  Als we het over illigalen willen hebben begin dan met jezelf dat als eerst. Jou Nederlands is ruim een onvoldoende dus voor je wijst naar mij wijzen er nog altijd 3 vingers naar jezelf vuile gore chik!

  Daarnaast wie zegt dat ik met een nederlander bent getrouwd ik ben met een algerijn getrouwd een volbloed arabisch/ algerijn is nog altijd geen nederlander of een kafir billah.

  Daarnaast ik illiegaal nou nee ik ben hin nederland geboren en getogen als je het zo graag wilt weten. Kijk eens eerst naar die belachelijke taal niveau 1 nederlands van jou voor je komt praten want ik boor je de grond in en meer ook niet!

  Als we over jou moeten beginnen zou ik eerst aanraden je Nederlandse taal eerst en vooral te gaan verbeteren voor je uberhaupt met mij komt praten.

  Ik zal maar eerst beginnen met je spelfouten die ik weer voor je zal gaan verbeteren.

  1. Na een punt beginnen we weer met een spatie en dan een hoofdletter.

  2. En nog had je het niet VAN elkaar gekregen. Dit moet zijn VOOR elkaar gekregen.

  3. En als er berbers die zeg van achter laten pakken dan hebben ze toch iets inzich van jouw soort > correctie dit moet zijn >En als er berberen zijn die ZICH van achter laten pakken dan hebben ze toch iets in zich van jou soort!!!! Je spreekt over berberen niet berbers, en die ZICH niet zeg en inzich is geen woord maar het moet zijn in zich

  4.onwetende dome gefrustreerde menning > correctie domme is met dubbel M> ga nederlands leren aub want dit is niet op aan te horen en zien. Daarnaast is mening met 1 M niet met 2x M.

  5.illi van berbers vind ,je kan niet aan hun type muts
  Tippen niet type> typen doe je op een computer a schande wijf a achterlijke, ongemanierde straat hoer.

  6.ik heb die half bloed berbers hier in Nederland leren kennen het zijn zuiver eerlijk fijne mensen> Ik mis een spatie en een HOOFDLETTER Ik heb die half bloed BERBEREN hier in Nederland leren kennen en het zijn zuivere, eerlijke en fijne mensen moet het zijn.

  GA OP CURSUS NEDERLANDS AUB WANT JOU TAAL IS NIET TE VERSTAAN. IK ZOU ME SCHAMEN ALS IK JOU WAS DOOR MIDDEL VAN JOU NEDERLANDSE TAAL WAT NOG LAGER IS DAN NIVEAU 1. ZELFS MIJN OMA SCHRIJFT BETER NEDERLANDS DAN JIJ.

  DAARNAAST WIL IK NOG EFFE MEDEDELEN DAT JIJ NIET MEER ALS GEFRUSTREERD BENT EN DAT TOON JE DOOR MIDDEL VAN JOU REACTIES. MAAR HET FEIT IS ZO DAT IK NIET GRAAG IN DISCUSSIE GA MET MENSEN MET EEN NIVEAU VAN 0,0 EN VOORNAMELIJK DIE NEDERLANDS VAN JOU DAAR KRIJG IK HET VAN WAT EEN SCHANDE ZEG HOE LANG BEN JE AL IN NEDERLAND.

  Overigens voel ik me totaal niet aangesproken door jou want een hoer is nog altijd niet te vergelijken met mij. %^&#*(&$^^&(*&$ ^&*#)(&$*&

  ^&**(&$&&%$&^&*($

 30. Andy
  26 november 2009 om 02:12 uur.

  @HINDUSTAN

  I have one 🙂 nu jij nog Wannabe American 🙂

  Btw je klinkt nog al gay man 🙂

 31. Henk el Makhloufi
  26 november 2009 om 12:08 uur.

  DAARNAAST WIL IK NOG EFFE MEDEDELEN DAT JIJ NIET MEER ALS GEFRUSTREERD BENT EN DAT TOON JE DOOR MIDDEL VAN JOU REACTIES. MAAR HET FEIT IS ZO DAT IK NIET GRAAG IN DISCUSSIE GA MET MENSEN MET EEN NIVEAU VAN 0,0 EN VOORNAMELIJK DIE NEDERLANDS VAN JOU DAAR KRIJG IK HET VAN WAT EEN SCHANDE ZEG HOE LANG BEN JE AL IN NEDERLAND.

  @ Daabij wil ik je mededelen dat jij volgens mij gefrusteerd bent en dat toon je d.m.v jou reacties hier op deze site.
  Maar ik ga niet graag in discussie met mensen van jou niveau.
  Voornamelijk het gebruik van de Nederlandse taal in geschrift door jou,daar schrik ik van!!!
  Hoe lang ben je eigenlijk al hier in Nederland.?

  Moena en Naf samen met een volbloed Arabier in een stoeterij,dat zal de dag van mijn leven zijn!!!
  Kom op meisjes, het is al klote genoeg in dit land,en we hebben de handen vol aaan al dat gespuis dat telkens hier op de site de Marokkaanse gemeenschap zwart komt maken!
  Gebruik je tijd daarvoor!!
  Als ik nog vrijgezel was vroeg ik jullei allebei,dat lijkt me heerlijk met jullie beiden onder een dak te wonen.
  Heb ik geen radio en TV meer nodig.

 32. naf
  26 november 2009 om 01:06 uur.

  @MOUNA

  Heb je uberhaupt wel Nederlands gehad. Weet je wel wat werkwoorden zijn. Verleden tijd, voltooid deelwoord, tegenwoordige tijd, meervoud en enkelvoud nooit van gehoord zeker ik zie het aan je nederlandse taal. Je spreekt over meervoud en schrijft dan enkelvoud op in je zinnen die totaal niet kloppen. Ga aub op cursus Nederlands kom dan in discussie met mij!!!

  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahhahahhaaaaaaaaa echt diep triest ik zou me schamen als ik jou was. hahahahaha

 33. naf
  26 november 2009 om 01:08 uur.

  @HENK

  Henk je heb helemaal gelijk moet je mouna haar reactie nou eens lezen kan het nog net volgens maar haar Nederlands is toch zo slecht niet normaal en laag. Ik voel me niet aangespoken door dit soort mensen met een niv van 0,0 Mocht ze in discussie willen zou ik er best tijd voor willen vrijmaken maar ga toch liever in discussie met iemand die de Nederlandse taal beter beheerst.

  Groetjes van NAF

 34. naf
  26 november 2009 om 01:12 uur.

  @MOUNA

  En als we het over illigalen willen hebben begin bij jezelf zou ik zeggen want jij beheerst de taal net zo erg als een illigaal kan je niet van mij zeggen he!! Helaas voor jou ben je weer zo dom bezig terwijl je weet dat je niet aan mij kan tippen of was het type zoals je zelf schreef wahhhhh hahahahahahahahah

  Ik moet lachen want er is een echte illigaal online die haar zegje wil doen en mij komt uitmaken nou kom maar op zou ik zeggen ben alleen bang dat je de strijd zal verliezen!!

 35. HINDUSTAN
  26 november 2009 om 10:17 uur.

  @Andy: Ja, aan je reacties te zien heb jij een zeer boeiend leven 🙂

 36. naf
  27 november 2009 om 11:44 uur.

  @HENK

  Ik ben ook een volbloed arabier en ben daar zeer trots op!!! Maar ik laat me niet uitmaken door een berg geit of een illigaal die mij effe een lesje komt wijzen met een gebroken nederlandse taal. Ja dan heb je natuurlijk de poppen aan het dansen met deze volbloed arabische die geboren en getogen is in Nederland. Ik kan MOUNA nauwelijks verstaan maar doe me best om haar te begrijpen dat kan ik nog net volgen allemaal. Maar moet zeggen dat ik er om moet lachen hahahahahahahaha…

  Verder denk ik idd dat je geen tv of radio nodig zou hebben met ons 2 erbij nou nou dat wordt nog eens wat haahahahah..

  Groetjes Henk hou je goed verder..

  Thala

 37. Henk el Makhloufi
  27 november 2009 om 04:25 uur.

  Andy
  @HINDUSTAN

  I have one nu jij nog Wannabe American

  Btw je klinkt nog al gay man .

  Hij klinkt niet, hij ..

 38. Henk el Makhloufi
  28 november 2009 om 01:52 uur.

  @ NAF

  “Ik ben ook een volbloed arabier”.

  Meid,dan wil je wel eens zien galopperen !!!

 39. Henk el Makhloufi
  28 november 2009 om 01:54 uur.

  Ik wordt er zo peuneveu van dat de zin niet compleet meer is.
  Het moet uiteraard zijn :

  “Meid dan wil ik je wel eens zien galopperen”.

 40. HINDUSTAN
  28 november 2009 om 02:42 uur.

  @Henk: De wens is de vader van de gedachte 🙂

 41. moena
  28 november 2009 om 08:02 uur.

  punt 1 algarijnen zijn van oorsprong imazighen. punt 2 ruim onvoldoende bestaat niet ruim voldoende wel hahah zeer goed Nederlands spreken was in mijn tijd niet nodig want ze waren blij met ons tot mensen als jij kwamen hahah
  ja helaas voor jouw want jij moet wel het goed beheersen en integreeren anders mag je van wilders niet blijven hahahah moet je maar niet in deze moeilijk tijden illligaal met bootje naar Europa komenhahahahah je spoort niet
  muts ik lach me kapot om jouw er valt niks van je te winnen je bezit niks.

 42. Henk el Makhloufi
  29 november 2009 om 11:54 uur.

  Algarijnen = Algerijnen

  integreeren = integreren

  illligaal = illegaal

 43. Henk el Makhloufi
  29 november 2009 om 11:56 uur.

  HINDUSTAN
  @Henk: De wens is de vader van de gedachte

  Jij niet dan ?
  Anders las je dit niet,geef niet ,mag!!!
  Teken dat je gezond bent!!!!!!!

 44. Andy
  29 november 2009 om 01:04 uur.

  @HINDUSTAN

  Dat kan ik niet over jou leven zeggen 😉

 45. HINDUSTAN
  30 november 2009 om 08:08 uur.

  @Henk&Andy: sure je snapt het spreekwoord niet, wat idd. aangeeft wat voor tekens geven we allemaal afgeven met onze uitspraken he? Kijk maar naar hoe bijvoorbeeld Andy ons keer op keer bewijst wat voor boeiend leven hij heeft 😉

 46. naf
  30 november 2009 om 11:06 uur.

  @ Henk

  Bedankt voor het helpen met het corrigeren van de Nederlandse taal voor MOUNA

  Ze begrijpt het niet echt volkomen. Men stuurt nog een mail met nog meer fouten… Ik hoef mijn werk niet meer te doen dankzij jou HENK top!!!

 47. naf
  30 november 2009 om 11:19 uur.

  @MOUNA

  Jou verhaal klopt voor geen meter wat betreft Algerijnen zijn Berbers of Imazighen. Zowel Marokko als Algerije kent de arabieren en berberen. Voor de domme onder ons zijn de berberen van Algerijnse afkomst wat jij beweert.

  Bevolkingsgroepen: Berbers 20%, Arabieren 80%, Fransen
  Arabisch (officiële taal)
  Berbertalen (Tamazight, Kabyl e.a.) (dus ik ben geen berber dat is kabyl)
  Frans

  Effe weer voor de domme onder ons.

  Nou weer een les gegeven vandaag aan MOUNA!!

 48. Henk el Makhloufi
  30 november 2009 om 12:04 uur.

  Oke , dan heb ik een vraag!!
  Ik ben op zoek naar iemand die de FRANSE taal in woord en geschrift beheerst.
  In Februari.2010 zal er in Agadir een grote internationale postzegeltentoonstelling worden gehouden.
  Voor Agadir is gekozen omdat deze stad 50 jaar geleden door een aardbeving is verwoest.
  Door de organisatie is verzocht of ik vanuit Nederland een bijdrage wilde leveren aan deze tentoonstelling.
  Het gaat om wat stukjes te vertalen in het Frans.
  Nu heb je daarvertaalmachines voor maar die zijn niet betrouwbaar.
  Het gaat niet om veel,het is enige tekst op 4- A 4tjes.
  Als je het kan en wil neem dan even kontakt met me op.
  mail: opperbob2@live.nl

 49. Henk el Makhloufi
  30 november 2009 om 12:11 uur.

  Hindustan,
  Welke wensen heb jij dan ?
  En wat is er mis met Andy ?
  Wat begrijpen wij dan niet?

  Leg het onderstaande me eens uit

  @Henk&Andy: sure je snapt het spreekwoord niet, wat idd. aangeeft wat voor tekens geven we allemaal afgeven met onze uitspraken he?

 50. me
  30 november 2009 om 04:02 uur.

  @Mouna en NAF:

  is dit een of andere catfight ofzo?

  een correctie voor NAF, alle inwoners van de Maghreb landen zijn van oorsprong berbers, het is met de verspreiding van de Islam dat er arabische invloeden zijn gekomen , een groot deel is dan nu zogenaamd arabisch, maar van oorsprong dus niet.
  CONCLUSIE: arabisch sprekend of berbers -sprekenden, het is een en hetzelfde volk !!!!!!!!

 51. moena
  30 november 2009 om 04:56 uur.

  naf lehmara Henk corrigeerde jouw omdat je dacht dat je Nederlands beter was wat niet het geval is leuk geprobeerd.Berbers 20% je bent echt dom bezig je zou bedoelen 20% arabieren je heb echt oog kleppen op muts meerderheid
  van imazighen beheersen arabisch dan amazigh maar dat wel niet zeggen dat ze van oorsprong arabieren zijn. omdat jij het zo ziet wel niet zeggen dat het zo is.ik heb nog nooit zo een dome gans meegemaakt. je denkt echt dat je moeder tereza bent.

 52. Henk el Makhloufi
  30 november 2009 om 06:54 uur.

  Hallo meiden,
  Even voor alle duidelijkheid, ik ben een hele gewone simpele kaaskop( wat belegen) maar wat betekent het onderstaande
  “lehmara henk”.
  Toch niet dat ik iets heb waarmee ik naar de dokter moet ?

 53. tibarint
  30 november 2009 om 08:28 uur.

  he naf je bedoelt een volbloed terrorist hehe he he

 54. tibarint
  30 november 2009 om 09:03 uur.

  hebben je voorauwdersders de vrauwen niet livend begraaft naf
  wat en hepokriet

 55. manar
  30 november 2009 om 09:05 uur.

  ja naf vertel meer daar over over livend begraaven

 56. HINDUSTAN
  30 november 2009 om 09:34 uur.

  @Henk: laat het wensen vervullen maar liever over aan Sinterklaas.
  Verder vraag je om de uitleg van een spreekwoord.
  Nog een beetje beter integreren Henk,, dan hoef je ook niet meer te vragen wat een spreekwoord betekent.
  Dan kunnen jij en Andy vrolijk verder gaan met het ten toon spreiden van je homofobie, want dat doen jullie nogal graag, zoals hierboven blijkt.

  Daar is helemaal niks mis mee hoor? Het is juist grappig:)

 57. Andy
  01 december 2009 om 04:34 uur.

  @HINDUSTAN

  Waarom probeer je het nog 😉

 58. Andy
  01 december 2009 om 04:36 uur.

  @.HINDUSTAN

  Homofobie?? Dat maak jij ervan…i k zei je KLINKT gay en dat is mijn mening.

  Wel bij de les blijven met oo zo boeiende leven 😉

 59. Henk el Makhloufi
  01 december 2009 om 12:30 uur.

  Hindustan
  Je wil dus beweren wat je hieronder schrijft en wat ik voor jou welzijn even tussen aanhalingstekens plaats gewoon goed duidelijk Nederlands is?

  “wat idd. aangeeft wat voor tekens geven we allemaal afgeven met onze uitspraken he?”
  Ja inderdaad gewoon nog wat integreren!!!!!!

  En als je Homo bent hoef je geen schaamte hebben,als je maar “pret” maakt met zwarte piet.

 60. naf
  01 december 2009 om 12:45 uur.

  @MOUNA

  Gezien je het woord domme niet eens kan spellen. Heb je nou echt geen Nederlands gehad. Je hoort toch wel een verschil tussen een korte o lange o. Maar goed jij blijkbaar niet!! Nou nee ik heb totaal geen oogkleppen op jij heb het over jezelf. We hebben het niet over de oorsprong maar we hadden het over de arabische taal. Tuurlijk zijn de marokkanen van oorsprong berberen. Daar was ik al van op de hoogte. Maar dat zegt nog niet dat alle marokkanen/ algerijnen van oorsprong berberen zijn. Ik ben het niet en zeker niet dus wat lul je nou ik ben puur arabisch en ben er trots op!!

  MOUNA taal>van imazighen beheersen arabisch dan amazigh maar dat wel niet zeggen dat ze van oorsprong arabieren zijn. omdat jij het zo ziet wel niet zeggen dat het zo is.ik heb nog nooit zo een dome gans meegemaakt. je denkt echt dat je moeder tereza bent.

  Jou zinnen kloppen niet in het Nederlands. Veel niet VAN imazighen moet het zijn. maar dat WIL niet WEL zeggen blablabla dom kop!! Omdat jij het zo ziet WIL niet WEL a lehmara djel a sah el kamboeja echte boerin man niet normaal jeetje ga nou toch eens op een cursus man ik word ziek van jou!! En effe voor de duidelijkheid moet het zijn DOMME GANS niet DOME gans a boerin!! Rouhi tegrai nou goed!! Mensen zoals jij zijn pas echt dom en jij moet mij komen uitmaken nou je bent er nog lang niet hahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahah ahhahahahahahahahh echt diep triest!!

 61. naf
  01 december 2009 om 12:49 uur.

  @MOUNA

  Als je zelfs het verschil tussen WIL en WEL niet kan onderscheiden dan zou jij jezelf eens moeten afvragen wie hier de domme trien is ik of jij!!! wahahhahah

  You fuck with me, you fuck with the BEST!!!

 62. naf
  01 december 2009 om 12:54 uur.

  @MOUNA

  Henk corrigeerde jou niet mij boerin zie je Nederlandse taal.

  Henk el Makhloufi
  Algarijnen = Algerijnen

  integreeren = integreren

  illligaal = illegaal

  Zo lomp ben je eenmaal wahahahahaha

 63. moena
  01 december 2009 om 07:10 uur.

  lehmara staat los van je Henk zo noem ik naf betekent ezelin, ik zei van ezelin Henk heeft jouw ook gecorrigeerd.Ik noem naf lehmara omdat zij veel van ezelin heeft een ezel stoot vaak zijn hoofd tegen dezelfde steen en daarom dom zo als naf, ze zegt constant zelfde domme dingen berber dit berber dat als of zij heillig is.

 64. Rachids plan
  01 december 2009 om 11:14 uur.

  Hoi NAF,

  Jij hebt het constant over de Nederlandse taal en doet alsof jij bijna een lerares Nederlands bent.

  Laten wij eens jouw Nederlands eventjes goed bekijken. Jij maakt onder andere de volgende fouten:

  1- “…jij heb het over jezelf”
  Moet worden: jij hebt het over jezelf.

  2- “…maar dat wel niet zeggen dat ze…”
  Moet worden: …maar dat wil niet zeggen dat ze…

  3- “Jou Nederlands is ruim een onvoldoende…”
  Moet worden: Jouw Nederlands is ruim een onvoldoende…

  Moet ik verder gaan?!!!…

  Conclusie: niet zo veel opscheppen graag, vooral wanneer het niet terecht is.

 65. HINDUSTAN
  02 december 2009 om 03:18 uur.

  Andy: doe niet zo homofoob 🙂

  Henk: waarom zou ik de moeite doen om wat willen beweren: dat dat doen jij en Andy toch al voor me? 😉

 66. naf
  02 december 2009 om 12:50 uur.

  @RACHID PLAN

  Waar bemoei jij je mee als ik vragen mag? Heb ik strond geroepen of zo. Dan moet je pas antwoorden ok!!

  Sir tkawed!!

 67. Rachid's plan
  02 december 2009 om 02:47 uur.

  @NAF

  Ik hoef mij niet te verlagen tot jouw niveau.

  Het is nu voor iedereen duidelijk dat je gaat uitschelden en onzinnige dingen zegt wanneer je ongelijk hebt .

  Hier hoeft niemand op in te gaan.

 68. naf
  02 december 2009 om 03:14 uur.

  @RACHID’S PLAN

  Jij moet je niet bemoeien met mij en MOUNA wat gaat het jou aan. Wat moet duidelijk zijn voor iedereen praat voor jezelf niet en niet voor iedereen. Ieder ander heeft zijn/ haar eigen mening er over. Dus dat hoef jij niet te bepalen voor een ander door middel voor iedereen te praten ok!

  Daarbij is het jou probleem niet dus bemoei je er ook niet mee. Hou je lekker bezig met jou zaakjes. Want zoals ik zei ik heb geen strond geroepen dan moet je pas antwoorden!!

 69. naf
  02 december 2009 om 03:17 uur.

  @RACHID

  Wil je soms in de picture staan of zo krijg je te weinig aandacht.

  Nou nou..

  DAG MENSEN ALLEMAAL OP DEZE SITE..RACHID HEEFT TE WEINIG AANDACHT GRAAG JULLIE AANDACHT NAAR RACHID TOE!! WANT RACHID IS GEEN RACHID MAAR STROND DUS ALS JULLIE ALLEMAAL STROND ROEPEN ZAL RACHID REAGEREN!!

 70. Henk el Makhloufi
  02 december 2009 om 03:30 uur.

  Hindustan ,
  Je geeft geen antwoordt op mijn vraag van wat staat hier in het goed Nederlands:

  “wat idd. aangeeft wat voor tekens geven we allemaal afgeven met onze uitspraken he?”

 71. moena
  02 december 2009 om 06:45 uur.

  het is stront geen strond. Ik weet het je spreekt uit ervaring( jou fuck with the best) zei je, ik wist dat ik met een hoer te maken had want aan je taal gebruik wist ik het gelijk. je zei (you fuck with )ena m asla ik zeg ik spreek je tegen muts mijn god wat een taal gebruik,echt een berraka hoer sieri Echemekia zeg het maar wanneer je boterham zakje wil met goedkoop lijm. lehmara je kan me verbeteren wat je wil, het gaat erom wat je in je leven bereikt, Er zijn een hoop mensen die zeer goed Nederlands spreken maar amper VMBO diploma hebben,en uit ervaring zijn degene die Nederlands taal niet zeer goed beheersen, die hebben beter baan muts en trouwens uit je gefrustreerde verhalen heb je elk woord verstaan wat ik heb geschreven. En Rachid mag zeggen wat hij wil en wat hij van je vind, naf lehmara al spreek je ABN door je neus en je achterste je blijft een KUT marokaan hahahahah jij vooral .

 72. HINDUSTAN
  02 december 2009 om 09:10 uur.

  @Henk: als je het nu nog niet snapt, zul je het nooit snappen 🙂

 73. Andy
  03 december 2009 om 01:19 uur.

  @HINDUSTAN

  Valse nigt ! 🙂

 74. Henk el Makhloufi
  03 december 2009 om 10:37 uur.

  Hindustan,
  Daar je het zelf niet helemaal doorziet wat je schrijft,hieronder de gecorrigeerde zin.

  “wat idd. aangeeft wat voor tekens we allemaal afgeven met onze uitspraken he?”

  Zie je het verschil,maar het geeft niet,Andy zal het je wel uitleggen!!!!

 75. naf
  03 december 2009 om 10:48 uur.

  @MOUNA

  Ik zei You fuck with me, you fuck with the BEST!!! Ik zei helemaal niet you fuck with dus wat lul jij. Ach wijf lul tot je een ons weegt ik krijg geen slapeloze nachten van jou hoor hahahahahahah….Je bent diep triest en meer ook niet. En om het in jou woorden uit te drukken ene hoer dat je zelf bent Elkahba djel a sah. siri te3tie je bent elkahba!! ik weet niet in welke taal jij spreekt maar het is geen arabisch! Ik hoek je mijn arabische taal!! Elkawada, elkelba loegra. ga een leven zoeken a hoer!!

 76. naf
  03 december 2009 om 03:46 uur.

  @MOUNA

  Moet jij zo nodig zeggen als je zo trots ben om marokkaan te zijn en mij moet uitschelden als KUT MAROKKAAN moet ik je wel zeggen dat je namelijk zo lomp bent dat je uberhaupt het woord Marokkaan niet eens kan spellen en dat je nou zo dom bent was al duidelijk hoor en no duidelijker nu je het nog eens durft te bevestigen door middel van dit te schrijven>>>MAROKAAN met 1 K wahahahahahahahahahahaha hahahahahah Marokkaan is met dubbel K echt een lompe trien niet normaal wahahahahah

 77. HINDUSTAN
  03 december 2009 om 08:32 uur.

  @Henk: gezien je fascinatie voor onze Andy, die in zijn laatste postings over niks anders kan fantaseren dan over ‘gays’ en ‘nigten’, passen jullie wel bij elkaar.

  Dat je nog steeds niet weet wat die zin betekent, dat zegt die zin eigenlijk zelf al.
  Maar dat kon jij natuurlijk niet weten, zo blijkt 🙂

 78. Andy
  04 december 2009 om 02:07 uur.

  @ HINDUSTAN

  Is dat een ”ja” ??

  Ben je dan een nigt? 🙂

 79. Henk el Makhloufi
  04 december 2009 om 01:37 uur.

  Hindustan,
  Je bent gewoon jaloers op het succes van Andy!!!

 80. HINDUSTAN
  04 december 2009 om 09:07 uur.

  Henk: natuurlijk, jij noemt iemand die in 3 postings achter elkaar ‘gay; roept, al snel succesvol 🙂

 81. HINDUSTAN
  04 december 2009 om 09:08 uur.

  Andy: Jij mag fantaseren over me wat je wilt. 4 postings achter elkaar doe je dat al 🙂

 82. Andy
  06 december 2009 om 02:29 uur.

  @ HINDUSTAN

  Ik fantaseer helemaal nietss 🙂
  Ook al zou jij dat wel willen 🙂

  Ik heb je duistere geheimpje ontdekt klaar …en als je er niet tegen kunt …FLIKKER je zelf uit een hoge gebouw 🙂

 83. HENK EL MAKHLOUFI
  07 december 2009 om 11:48 uur.

  Andy,
  Hindustan fantasie gaat alleen maar over maagdelijke stiertjes.
  Voor de rest is het handwerk bij hem

 84. HINDUSTAN
  07 december 2009 om 05:07 uur.

  En ons gay-duo Henk & Andy fantaseert lustig verder.
  Uit de kast komen lucht hen zienderogen op:)

 85. Andy
  08 december 2009 om 04:25 uur.

  @ .HENK EL MAKHLOUFI

  Hij bevestigd het elke keer weer 🙂 wat een nigt 🙂

  @ HINDUSTAN

  Uum…niet iedereen is van ”de andere kant” net als jij hoor als je dat denkt 😉

 86. Henk el Makloufhi
  08 december 2009 om 11:05 uur.

  Hindustan,
  Je gaat me toch niet vertellen dat het “LEKKER ” is met een stier in de stal ?

 87. moena
  13 december 2009 om 09:26 uur.

  wat versta je niet aan me arabisch Chemekia is lijm snuifster ena measla is ena (charfa) maar ik weet dat deze woorden in je getto berraka krotten wijk waar in je gegroeit bent niet voorkomen, daar komen alleen je uitschelding voor, incest, alcohol snuiven moeder en zussen moeten op de rug gaan liggen zo dat vader en broer wat te roken ,drinken en te snuiven heeft Naf enti lie jbedtienie ( jij bent begonnen) zie je verhalen zoals lemkoda, sirie tkawed, kehba,tegra allemaal woorden die benat zenka gebruiken en je bent er één van zodra ik een meid sier tkawed horen zeggen dat zegt mij genoeg of ze van goede huizen is. jij mij nog begrijpen hahahah. en dan heb je te ouwehoeren over berbers. ik ben nu met je uitgepraat zaak is gesloten

 88. Karima
  11 januari 2010 om 11:17 uur.

  Dit is niets nieuws..

  Iedereen voor zich..! Allah wa ta3la ziet wat men doet.. wie zijn wij om anderen te verroordelen.. laat het bij je.. het heeft geen zin om hierover in discussie te gaan.. want het probleem wordt hierdoor niet opgelost..

  Moge Allag wa ta3ala onze broeders en zusters fi Dien op de juiste pas leiden..inchallah!! Amien..

  “We veroordelen in anderen altijd datgene wat we in onszelf het meeste vrezen.”

Plaats je reactie