MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko uitgeschakeld voor WK en AC

15 november 2009 | in Marokko | 3 Reacties

Het marokkaans elftalHet is nu dan toch echt gebeurd: Marokko is uitgeschakeld voor het WK in Zuid-Afrika én voor de Afrika Cup in Angola. De Atlas Leeuwen hadden zaterdag tegen Kameroen moeten winnen en verder had Togo in eigen huis moeten verliezen van Gabon.

Het tegenovergestelde gebeurde: Marokko verloor de belangrijke wedstrijd in Fes met 2-0 van Kameroen en Togo heeft de wedstrijd tegen Gabon met 1-0 gewonnen. Hierdoor is Marokko laatste geworden in hun groep.

Pierre Webo voor rust en Samuel Eto´o na de theepauze namen de doelpunten van Kameroen voor hun rekening. De Afrikaanse grootmacht eindigt de kwalificatiecyclus met vier punten meer dan Gabon, dat door een tegendoelpunt van de Togolees Floyd Ayite verloor. Ondanks de nederlaag mag Gabon, evenals Togo, wel deelnemen aan de Afrika Cup, die in januari 2010 plaatsvindt in Angola. Marokko niet!

Er zijn 3 reacties

 1. abdesss
  15 november 2009 om 05:19 uur.

  hahah ewa lkkr voor ze hopen dat hoge pieten van de marokkaanse bond onslag nemen of densnoods door de marokkaanse bevolking weggejaagd worden

 2. ymp
  15 november 2009 om 07:45 uur.

  R. I.P Maghreb

 3. pietjanhein
  16 november 2009 om 11:07 uur.

  ewa ik ben weer terug uit vucht en nu al weer op de vlucht.

  daarmee wil ik zeggen dat ze niets, noppa, nada, woullou–>meer verdienen dan dit.

  blijf lekker thuis loop je ook geen kans om moe te worden

Plaats je reactie