MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Islamitische bank bestrijdt honger

16 november 2009 | in Economie | 1 Reactie

De Islamitische Ontwikkelingsbank heeft een miljard dollar ter beschikking gesteld voor de bestrijding van honger in de wereld. Met het geld moet de landbouw in arme landen worden ontwikkeld, zei de Voedsel- en landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) zondag aan de vooravond van de wereldhongerconferentie in Rome.

De drie dagen durende conferentie die maandag in Rome begint moet steun voor landbouwers, vissers en herders weer onder de aandacht van de politiek brengen. Eerdere conferenties hebben hun eigen doelen niet kunnen halen, waaronder het voornemen om het aantal hongerende mensen voor het jaar 2015 met de helft terug te brengen. Zo schrijft de website Nieuws.nl.

Volgens de FAO is in de komende decennia jaarlijks 44 miljard dollar steun nodig.

Er is 1 reactie

  1. Mhamed
    16 november 2009 om 09:59 uur.

    Alhamdoulillah, is die bank in de VS?

Plaats je reactie