MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gerets dacht aan duobaan met Marokko

13 december 2009 | in Sport | 2 Reacties

Eric GeretsEric Gerets heeft een aanbieding gehad om aan de slag te gaan als bondscoach van Marokko. De Belgische oefenmeester, momenteel actief bij Al-Hilal in Saudi-Arabië, wilde graag op het aanbod ingaan, maar stuitte op protest van de voorzitter van zijn huidige werkgever. Dit vertelt Gerets zaterdag in Het Laatste Nieuws.

‘Marokko bood me een contract voor 4,5 jaar als bondscoach. Ik heb de dubbele baan overwogen, maar dat ligt moeilijk. De prins loopt er niet warm voor. In hem heb ik trouwens wel een vriend voor het leven gevonden. Hij laat ook geen gelegenheid voorbijgaan om dat te tonen. Zo gaf hij mij al eens een auto cadeau. Ik heb het hier dus wel naar mijn zin.’

Gerets verliet in de zomer van 2009 Olympique Marseille voor Al-Hilal, schrijft Spotweek.

Er zijn 2 reacties

  1. TiTwani
    13 december 2009 om 01:01 uur.

    Liever een Marokkaanse coach voor het MArokaaanse elftal, dat is mijn mening, met Gerets ben ik bang voor Lemmere/Michel taferelen..

  2. maghrebie
    14 december 2009 om 01:47 uur.

    Vriendschap dat te koop is, noem ik geen vriendschap.

Plaats je reactie