MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Komt Zakaria in de geschiedenisboeken?

16 december 2009 | in Sport | Reageer

Zakaria Labyad (16)Bij de wedstrijd tussen CFR Cluj en PSV staat er helemaal niets op het spel. Toch kan het vanavond een speciale avond worden, als Zakaria Labyad (16) het record van zijn evenknie Ismaïl Aissati verbreekt. De middenvelder is met de selectie mee naar Roemenië en mag daar ervaren hoe het er bij een Europese wedstrijd aan toe gaat.

Als Labyad mag invallen, dan verschijnt hij met zijn naam direct in de geschiedenisboeken van PSV. Daar verdringt hij dan Ismaïl Aissati als jongste debutant in Europa namens PSV. Aissati speelde in 2005 op een leeftijd van 17 jaar en 64 dagen mee in San Siro waar PSV het opnam tegen AC Milan. Labyad is slechts 16 jaar en 282 dagen, als PSV aantreedt tegen Cluj. Zo schrijft ElfVoetbal.nl.

De middenvelder geldt als het grootste talent uit de PSV-opleiding.

Plaats je reactie