MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Franse spreekster annuleert bezoek Agadir

19 december 2009 | in Economie | 3 Reacties

De Franse directrice van Légumes de France, Angelique Delahaye, had haar bezoek aan de Tomatenconferentie in Agadir op het laatste moment geannuleerd. Gezien de huidige situatie met Marokko en de EU, waar Franse en Spaanse telers naar eigen zeggen onder lijden, kon ze het niet opbrengen om te gaan.

De Marokkaanse organisator van de conferentie en tevens landelijk voorzitter van ASPEM, Mohammed Zahidi, betreurde op zijn beurt de annulering. “Mevrouw Delahaye was uitgenodigd om te spreken over de positie van Franse telers en de gevolgen van de export van Marokko. Op die manier zou er gekeken kunnen worden naar samenwerking.” Verder noemde hij de annulering op het laatste moment ‘respectloos’. Zo meldt AGF.nl.

Er zijn 3 reacties

 1. NAF
  21 december 2009 om 05:21 uur.

  Wie zit Marokko niet dwars!! Alles komt door die kut spanje en frankrijk..

 2. atlas
  21 december 2009 om 07:50 uur.

  dit is gewoonweg onzin europa dat bij marokko zeurt omdat het niet genoeg kan concurreren met marokko. het is gewoon een schande dat europese staten zoals Spanje en Frankrijk met alle voorzieningen en geld nog steeds klaagt bij Marokko. Eindelijk iets waar marokko zich echt goed in heeft gespecialiseerd en dat is landbouw. ze hebben ons al bestolen deze landen marokko was kolonie van frankrijk en Spanje en nu willen ze nog steeds ons gebruiken ik zal zeggen trap er niet in tenzij er natuurlijk een andere deal voor openstaat marokko moet zich niet zo laten misbruiken. regering moet wakker worden en hun volk wat laten mee eten van de inkomsten van de staat.

 3. TiTWANI
  23 december 2009 om 11:08 uur.

  Gelijk heb je Atlas

  Franrkijk geniet al sinds de jaren 60 van de vruchten van de Eu, dus 50 jaar lang, daarvoor tot de jaren 60 hebben de helft van de wereld bezet en alle rijkdom richting Frankrijk verscheept, En dan nog steeds zieleig doen bij een ontwikkelingsland als MArokko

  Ik heb geen medelijden met Franrkijk, Ze wil nog steeds zich gedragen als de baas over Marokko, Marokko gaat Frankrijk ruineeeeeeeeeeeeeren, w8 maar.

Plaats je reactie