MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Voorstel EU niet in dank afgenomen

23 december 2009 | in Economie | 1 Reactie

Het voorstel van de Europese Commissie op een vrije markt tussen de EU en Marokko wordt door Franse tegenstanders gezien als een provocatie. De Europese Commissie heeft voorgesteld om de invoerquota van Marokko te verhogen van de tomaten (+22%), de courgette (+150%) en de komkommer (+140%).

Dit wordt gezien als het begin van het einde. De Franse teelt kende het afgelopen jaar al een daling van 53% in de opbrengsten voor fruit en 34% in de groenten. Zo schrijft AGF.nl.

Er is 1 reactie

  1. TiTWANI
    23 december 2009 om 11:04 uur.

    Hahah, Frankrijk tog, nog steeds denkend dat ze de baas is over Marokko, of dat ze nog steeds een wereldmacht, een beejte janken over een vermeend provocatie….

Plaats je reactie