MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moskee en AIVD: bericht Telegraaf onzin

24 december 2009 | in Maatschappij | 6 Reacties

De Al Fourkaan moskee in EindhovenDe Al Fourkaan moskee in Eindhoven gaat De Telegraaf aanklagen voor smaad en laster. De krant meldt dat een Arabischtalige conferentie die woensdagavond in de moskee begon een dekmantel is voor een geheime werving van fondsen voor de gewapende islamitische strijd. Een woordvoerder van de moskee noemt dit onzin. Ook volgens de AIVD klopt er niets van het bericht.

De Al Fourkaan moskee roept juist op tot ‘participatie in de samenleving’, aldus de zegsman volgens Omroep Brabant. Volgens hem zijn er geen geheimen en is iedereen welkom op de conferentie, die vijf dagen gaat duren.

De Telegraaf beweerde dat inlichtingendiensten in binnen- en buitenland in de hoogste staat van paraatheid zijn door die conferentie. De AIVD, de Algemene Inlichtingen- en Veiligheids Dienst, doet die berichtgeving echter af als onzin. Volgens de AIVD, die zelden reageert op zulk nieuws, klopt er niets van het bericht, aldus de Omroep.

Er zijn 6 reacties

 1. moena
  25 december 2009 om 09:22 uur.

  zie je, wat wij ook doen is niet goed, gewoon alles verdraaien dan heb je de hit nieuws, jajo telegraaf we weten het al, je wil je lezers op de rug van een ander wat spannends te lezen aanbieden anders gaan jullie faillet in deze crisis, vuile huigelaars ik hoop dat ze flinke schade vergoeding gaan betalen dan kunnen ze die moskee mooier maken.Want als op de voorpagina groot gedrukt MAROKKAAN staat, iedereen koopt hem ze maken hun eigen fantasie van voor dat ze die krant open geslagen hebben, zie je ze denken van hebben ze weer iemand overvallen, vermoord, afgeronselt, dubbel paspoort enz ik noem het marokkanse griep. Ik zag mijn collega’s constant zich met die desinfecterende gel hun handen schoonmaken tegen mexicaanse griep toen
  zei ik van ik dacht dat jullie meer van marokkannen ( marokkaanse griep)bang waren maar zo te zien niet, ze vat hem niet ze zei van is er ook een marokkaanse griep hahaha. Ik probeer tenminste een beetje gezellig te doen, kan ik van jullie niet zeggen. Na nieuwe jaar gaan we schelden oké hahahhaha

 2. Fouad
  28 december 2009 om 03:09 uur.

  @.moena

  Ja he, je hebt gelijk..als er een dominee in het programma van Pauw en witteman zegt dat je volgens de de bijbel kinderen mag slaan schrijft de Telegraaf er niets over als het een imaam was zouden er kamer vragen over gesteld en mogelijk word hij dan uitgezet…en als er blijkt dat steeds meer pedofiele priesters en docenten gewoon hun werk kunnen blijven doen schrijven ze er ook niets over..kortom die gasten hebben geen leven!!

  Ze kunnen beter adviesen gaan geven aan hun comazuipende jeugd…dan doen ze teminste iets nuttigs 😉

 3. echte berber strijder
  28 december 2009 om 01:08 uur.

  Echt weer eens de telegraaf die krant moeten ze verbieden!!!

 4. mo
  30 december 2009 om 09:50 uur.

  boycoten die krant en nu

 5. kano
  31 december 2009 om 08:12 uur.

  De teleGRAaf nieuw, (GRA=poep)

 6. moena
  01 januari 2010 om 07:00 uur.

  negeer alles wat niet in jullie voordeel is dan heb je minder haat en leef jullie gelukkig, negeeren is voor ons een soort genezing, gewoon niet erop in gaan dan heb je men het meest mee, dan weet men niet wat men met je aan moet,dan is de zaak heel snel gesloten dat is mijn theorie.

Plaats je reactie