MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse scheids gaat knock-out

25 december 2009 | in Sport | Reageer

Een opmerkelijk moment in de Marokkaanse voetbalcompetitie. In het duel van de koploper El Jadida met hekkensluiter FUS Rabat (2-0 voor thuisclub Jadida) werd arbiter Khalid Ramsis vol op het hoofd getroffen door een afstandsschot van Fussiste Souiyat.

De speler van El Jadida pegelde vol op doel, arbiter Ramsis kon de bal niet ontwijken en ging vervolgens knock-out. Na tien minuten was de leidsman weer bij bewustzijn en werd daara afgevoerd naar het Mohammed V-ziekenhuis in Casablanca. De vierde official verving Ramsis en El Jadida won uiteindelijk met 2-0.

Plaats je reactie