MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Terreurverdachte handelde alleen’

27 december 2009 | in Marokko | Reageer

De Nigeriaanse man die is opgepakt wegens een mislukte aanslag aan boord van een Delta Airlines-vliegtuig, handelde alleen. Dat zou hij tegen de politie hebben verklaard, meldt CNN.

De man zou geen banden hebben met terroristische organisaties. De verdachte zou ook niet op een speciale ‘no fly-list’ staan, waarop personen staan vermeld die banden hebben met terroristische groeperingen. Waarom hij daar niet opstond, wordt momenteel onderzocht.

De 23-jarige Abdul Farouk Umar Abdulmutallab, die zaterdag een terreuraanslag zou hebben willen plegen op een vlucht van Amsterdam naar Detroit, is afkomstig uit een welvarende familie. Hij is de zoon van een oud-minister van Nigeria

Meer is hier verder te lezen.

Plaats je reactie