MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Islamic Single Event: speeddate voor moslims

18 januari 2010 | in Maatschappij | 5 Reacties

trouwenBen je moslim, single en op zoek naar een levenspartner? Islamic Single Event organiseert op 30 januari een speeddate in Rotterdam voor single moslims.

‘De tijd van koppelen of van het via via met elkaar trouwen, is niet meer van deze tijd. Moslimjongeren zijn kritischer geworden. De een wil een vrouw die carrière maakt, de ander een man met hetzelfde opleidingsniveau of juist niet’, zei Rachid El Hajoui al 2 jaar geleden tegen Wereldjournalisten.nl . Maar het is moeilijk voor moslimjongeren om elkaar te ontmoeten of met elkaar in contact te komen, nog altijd. Ontmoetingen zijn aan culturele en religieuze regels gebonden. Daarom organiseert El Hajoui speeddates voor moslims. El Hajoui houdt rekening met de culturele en religieuze omgangsvorrmen en zorgt daardoor voor een ‘veilige’ omgeving.

Op een speeddate zijn 20 mannen en 20 vrouwen in dezelfde leeftijdscategorie aanwezig. Vijf minuten met elkaar praten en door naar de volgende kennismaking. Op een matchformulier vullen de deelnemers in met wie het wel of met wie juist niet klikt. Het is een manier om op een ongedwongen manier single moslims met dezelfde levensstijl te ontmoeten, vindt El Hajoui.

Binnen 3 werkdagen krijgen de deelnemers via een mail van Islamic Single Event te horen of en met wie er een klik was. Vervolgens worden telefoonnummers en/of mailgegevens uitgewisseld en de rest is aan de partnerzoekenden. Zo meldt de Weredjournalisten.

Er zijn 5 reacties

 1. C L O S E R » Blog Archive » Closing the week 3
  23 januari 2010 om 04:16 uur.

  […] Maghreb Magazine » Islamic Single Event: speeddate voor moslims Ben je moslim, single en op zoek naar een levenspartner? Islamic Single Event organiseert op 30 januari een speeddate in Rotterdam voor single moslims. […]

 2. www.maghrebmagazine.nl
  25 mei 2011 om 05:57 uur.

  Islamic single event speeddate voor moslims.. Dandy 🙂

 3. fatima
  15 mei 2012 om 03:04 uur.

  salaam
  ik marokkaans vrouwen ik ben 43 jaar, ik heb 1 dochter en ik ben opzoek
  naar marokkaanse moslim man.

 4. rachid17
  16 mei 2012 om 04:56 uur.

  hallo fatima met een dochter

 5. mohamed
  16 mei 2012 om 08:08 uur.

  salaam
  ik ben geinteresseerd .

Plaats je reactie