MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Fehd el Ouali vast om poging tot doodslag

24 januari 2010 | in Maatschappij | 5 Reacties

Fehd el Ouali en zijn exDe 23-jarige acteur Fehd el Ouali, bekend van tv-series als Shouf Shouf! en Deadline, wordt vervolgd wegens poging tot doodslag op een 27-jarige plaatsgenoot uit Nieuwkoop.

Het Leidsch Dagblad schrijft dat El Ouali op 10 oktober vorig jaar ruzie kreeg met een bekende in café Happy Duck te Nieuwkoop. De ruzie mondde uit in een vechtpartij op het nabijgelegen Kennedyplein.

De Shouf Shouf!-acteur bewerkte de 27-jarige man zodanig dat deze een gebroken oogkas, scheurtjes in zijn kaak en een bloedprop in zijn hersenen opliep, schrijft dagblad DePers.

Volgens El Ouali, die al drie maanden in voorarrest vastzit, handelde hij uit zelfverdediging. De acteur zei tegen de rechter: “Ik kreeg geen lucht meer, hij bleef maar komen. Ik vind het vreselijk wat er is gebeurd, nu zit hier weer zo’n Marokkaan voor u, terwijl ik zo mijn best doe. Ik spreek netjes Nederlands, kleed me netjes…” Fehd heeft bij de politie gesproken over een drankprobleem. “Ik drink drie keer per week totdat ik dronken ben.”

De rechtbank in Den Haag liet hem vrijdag vrij. De zaak wordt op een later moment voortgezet, omdat de rechtbank een rapport van de reclassering wil. Zo schrijft het dagblad.

Er zijn 5 reacties

 1. moker
  27 januari 2010 om 08:28 uur.

  juist zo moet het

 2. Naf
  28 januari 2010 om 03:09 uur.

  Luister hij heeft zichzelf verdedigd en daar is helemaal niks mis mee. Nee hij moet zichzelf van kant laten maken en toekijken zeker. Waar hebben we het eigelijk over. Ja als je geslagen wordt moet je harder terug slaan zo hoort het ook en zo moet het ook zeker in deze maatschappij. Sla ze tanden maar flink uit zijn bek!! Bloedprop in zijn hersens of niet. Lekker belangrijk. Slaan is gewoon flink terug trappen!! Ik geef je groot gelijk Fehd!! Ik zou hetzelfde doen of misschien wel erger en die jnoen en onze Marokkaanse temprament erbij!! Gooi je jnoen er maar uit. Je heb groot gelijk!

 3. rotterdammer
  01 februari 2010 om 03:40 uur.

  hmm hij drinkt 3x in de week tot hij dronken word. zo ken ik er nog 1 die drinkt maar 2x in de week doordeweeks en in het weekend valt wel mee zou je denken he

  waar het op neerkomt is: wie haram doet,die haram ontmoet

 4. Ahmed
  01 februari 2010 om 06:41 uur.

  Dat heeft hij allemaal aan die alcohol te danken

 5. djamiela moussi
  11 februari 2010 om 01:09 uur.

  ach houden jullie allemaal je mond
  want de reden dat hij zich zo agressief gedraagd is omdat hij een grote drugs barron is. stuurd vaak mensen naar ijsland met een paar kilo speed en hash
  en als je niet uitkijkt laat hij ze ook vermoorden
  dat doet hij natuurlijk niet zelf he.
  dat laat hij mensen voor hem oplossen
  ze werken met zijn 3e
  eentje die maakt de bolletjes
  de ander houd de slikkers en stoppers in de gaten en hijzelf
  dropped hun op schiphol
  om zeker te zijn dat ze ook echt weg gaan
  het is een viez ventje dat lees je ook van zijn kop af
  zit diep in drugs bizz
  dus no wonder dat hij ook zo agressief is
  heeft een paar maanden geleden zelfs een brasiliaans meisje beschadigd met een mes omdat ze niet genoeg drugs kon meenemen volgens hem
  zou ook geen aangifte doen voor zo iemand want je bent dood voordat je zelfs maar kan getuigen ook
  ben zelf marokaans van afkomst maar dit gaat te ver nu
  hij hoort in de bak met zijn vriendjes
  begrijp niet wat er in die rechters drankje zat
  dat ie zo iemand vrijlaat
  en dat noemt zich profesioneel?
  oppakken die rat jongen
  anders blijft hij maar underground doorgaan
  en dat hebben ze niet in de gaten maar wel onschuldige mensen opsluiten
  hij is gewoon ronduit een vieze mafioso met een drugsbedrijf waaronder:(wat ik zelf weet) heroine,speed en hash.
  en hij doet het met zwakke vrouwen die geen nee kunnen zeggen.
  als iemand meer wilt weten hoor ik het graag praat uit ervaring
  want hij is wel een ster op tv maar op de straat niet want daar laat hij jou al koud maken door zijn vriendjes als je hem verkeerd aankijkt.
  opruimen die handel voor het erger word
  want de overheid wist het niet eens voor vandaag
  weten ze zeker dat het een woorden wisseling was?
  ik weet zeker van niet,het ging om drugs en dat weet het slachtoffer ook,daarom is er ook niet moeilijk gedaan om zijn vrijlating.

Plaats je reactie