MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Criminele broers mogen toch blijven

28 januari 2010 | in Politiek | 26 Reacties

inbraakTwee criminele Marokkaanse broers uit het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart hoeven voorlopig niet bang meer te zijn dat ze worden uitgezet naar hun geboorteland. Staatssecretaris Nebahat Albayrak van Justitie heeft vorige maand het hoger beroep in de zaak ingetrokken, zei haar woordvoerster woensdag volgens DePers.

Over de zaak ontstond vorig jaar wat commotie. Amsterdam wilde de broers laten uitzetten, omdat ze deel zouden uitmaken van een criminele groep. De mannen wonen ruim vijftien jaar in Nederland, maar hebben geen geldig Nederlands paspoort. Hun verblijfsvergunning is bovendien verlopen.

De rechtbank in Den Haag bepaalde echter dat de broers niet mogen worden uitgezet, omdat de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) niet kan bewijzen dat de gegevens kloppen die voor de ongewenstverklaring zijn gebruikt. Albayrak heeft het hoger beroep ingetrokken, omdat de zaak volgens haar geen kans van slagen heeft.

Er zijn 26 reacties

 1. Naf
  28 januari 2010 om 03:05 uur.

  Bull Shit allemaal. Omdat ze crimineel zijn moeten ze het land maar uit gezet worden. Hoe kan je nou iemand het land uitgooien die hier al zo lang leeft. En wat doen ze dan met een nederlandse crimineel ook het land uitgooien. Slaat helemaal nergens op. En die turk van Albayrak denkt dat ze het is terwijl ze zelf een turk is. Gooi je eigen turken er dan ook uit bitch!!

 2. maghrebie
  29 januari 2010 om 09:59 uur.

  Sorry Naf, maar ik ben het niet met je eens.
  Betrokkenen beschikken niet over de NL nationaliteit maar over een (tijdelijke)verblijfsvergunning. En het wordt tijdelijke spreekt naar mijn inziens voor zich en de aanvraag of het vernieuwen van de vergunning zal iedere keer getoetst moeten worden.

 3. abdars
  29 januari 2010 om 10:06 uur.

  doe even normaal NAF.
  let eens een beetje op je taal joh.
  albayrak doet ook gewoon haar werk.
  en is geen bitch.
  beetje respect mag wel hoor.

 4. Karim
  29 januari 2010 om 11:34 uur.

  UITGOOIEN DIE 2 TUIG…TERUGSTUREN NAAR MAROKKO EN KIJKEN OF ZE NOG STOER KUNNEN DOEN DAAR

 5. Alibenzine
  29 januari 2010 om 11:29 uur.

  Jammer dat deze figuren er niet uitgegooid zijn!
  Het is mischien beter eerst de feiten kennen eer je je uitspreekt.

  Deze gasten zijn een last voor de maatschappij, ze zorgen voor problemen voor andere marokkanen die gewoon een baan hebben en hun best doen hun leven op een eerlijke manier te leven.
  Deze gasten zij 10 tallen keren opgepakt, ze hebben tig kansen gehad, in programma’s gezet om te resocialiseren, opleidingen aangeboden, werkplaatsen. etc etc et. Alle mogelijke manieren om die gasten een kans te geven te slagen in de maatschappij.
  Het geld wat ze de maatschappij hebben gekost zijn ettelijke tonnen.

  En nog willen deze aghiouren niet stoppen met hun criminele daden, … wat mij betreft, enkeltje sahara. Oprotten!

  Waarom al dit geld verspillen aan dit soort k…..zakken? Besteed het liever aan degenen die zich inzetten, lekker naar school gaan, daarnaast een bijbaantje hebben of degenen die fulltime werkt voor zijn geld. Gun hun maar dit budget om leuke dingen van te doen.

  …. begrijp echt niet waarom wij, marokkanen, dieven verdedigen, relschoppers verdedigen. Dit is niet wat de Islam ons leert, dit is niet wat onze cultuur ons leert. Dit is niet iets van ons! Stop met het het verdedigen van gasten in onze maatschappij die de boel belazeren.

  Iedereen kent wel iemand of verhalen van iemand die uitkering trekt en terwijl hij beregezond is en wel zwart bijklust, of personen die getrouwd zijn maar zogenaamd scheiden om 2x een uitkering te vangen, kinderbijslag die niet….. legio voorbeelden waar sommige mensen zich niet eens voor schamen maar hiermee pocht tegenover iedereen die dit maar wil horen. Ja want dit wordt gezien als stoer, zie je wel … hij is tenminste een echte vent.

  En dan noemen we onszelf Moslims, … wij liegen niet, wij bedriegen niet, wij verdienen ons broood met eerlijk zweet, wij zijn een zegen voor de maatschappij! Hoe triest is het met onze gemeenschap gesteld.

  WAKE UP PEOPLE!! Wij moeten zelf ons straatje schoon vegen, beginnen bij jezelf om het zo goed mogelijk te doen, en rotzakken die shit veroorzaken aanspreken op hun gedrag. Ik weet zeker dat als wij als marokkanen dit probleem serieus aanpakken dat wij het kunnen oplossen. Niet de politie, niet de overheid, maar wij als gemeenschap

  !

 6. jamal
  30 januari 2010 om 12:13 uur.

  Ik gun het mij 2broeders een doorgaaaaan met criminaliteit omdat als je eerlijk bent in dit land dan word j juist gediscrimineerd en terug gesturd ik heb zelf geen strafblad,twee kinderen,ontheffing van IBC omdat ik zindanig nederland spreek,gewerekt……..moet terug een ik ging in hoogberoep ik ben aan het afwachten van uitspraak van de rechter ik moest vanaf 7januari2009 volhouden zonder inkomen hius niks niks tot nu heb ik nog niks van hun gehord ze proberen ons terugsturen omdat ze zijn bang van ons slimhijd ik heb een uitdruking (als een nederlander jou niet naait dan heeft hij vdrgeten)voor alle broeders en zussen blijf gefocust een laat hun niet met ons gevoelens spellen we zijn slimmmmmmmmmmmeeeeeeeeeer dan hun MOCRO4LIFE

 7. Jamal
  30 januari 2010 om 11:08 uur.

  hahha,

  Tuurlijk terugsturen al is het alleen maar om een voorbeel dte stellen aan dat andere TUIG!

  INDERDAAD we moeten onze straatje beginnen schoon te vegen en niet weg kijken!

  Dit is zo`n mooie land en als zij dat niet snappen siir tkouad a hypocriete Hmar!!

  Ik was deze zomer in zieknhuis in Nador en Prive KLINIEK YA RABBI inno…!

  NOOIT MEER NOOIT MEER

 8. TIIWANI
  30 januari 2010 om 01:47 uur.

  @ Alinbenzine,

  Masha Allah voor je betoog, Barakkallahu fik, !

  Maar het is duidelijk dat Nederland het niet aandurft om Marokkanen het land uit te zetten, alleen degenen die van gabon, togo, eritrea, ofzo komen, worden het land uitgezet, Nederland durft dat wel, maar Marokkanen hebben hier in NL vrij spel, als ik zie dat deze jongens ongestraft en zelfs beloond worden voor hun gedrag, en zij zijn niet de einge hoor, veel Marokkanen hebben nog geen NLs Paspoort, teroriseren NL, zijn eigenlijk diegenen die de dienst uitmaken op straat, laten we wel wezen, NL durft het gewoon niet aan en IND ook niet,

  Teriwijl hardwerkende asielzoekers uit Bosnie bijv. wel zonder pardon worden uitgezet, zoals die VWO-studente Taida Pasic.

  Miss. heeft NL wel belang bij dat er nog tuig is in NL en dat dat Marokkanen zijn, dan kunnen ze blijken k..keren als het slecht gaat op Marokkanen,Wie zaait die oogst

 9. kano
  30 januari 2010 om 03:41 uur.

  van mij mogen ze eruit gegooid worden zulke tuig hebben het voor ons verpest, door die gasten hebben veel Marokkanen geen stageplaatsen en geen werk en ze vertrouwen ons niet meer. ze moeten hun criminaliteitactiviteiten in Marokko proberen te doen, dan zullen ze zien wat voor beloning ze daarvoor krijgen.

 10. HINDUSTAN
  30 januari 2010 om 08:45 uur.

  NAF zei: “gooi je eigen Turken er dan ook uit bitch!”

  ———–

  Sterker nog, ze laten vrouwenhandelende pooiers vrij tijdens gevangenschap om te kunnen ontsnappen naar Turkije.
  Is dat geen ideale oplossing? Hij loopt wel lekker te dansen in zijn eigen discotheek in Turkije maar hij is hier weg, dus het resultaat is hetzelfde! 🙂

 11. Abdars2
  31 januari 2010 om 03:33 uur.

  Aangezien nederland een democratie is, is er sprake van rechtsgelijkheid in nederland. Dus marokaanse crimineeltjes niet anders veroordelen dan nederlandse crimenelen. Maar aangezien hun verblijfsdocumenten verlopen zijn en ze niet in het bezit zijn van een nederlandspaspoort en ze ook nog niet de minste criminelen zijn, ik bedoel 2 broers? Zware recidivisten, schijt aan nederland, schijt aan hun marokaanse gemeenschap, schijt aan de wet, schijt aan hun geloof, ik zou zeggen direct terug naar marokko, ik ben zelfs bereid om de ticket te betalen!! Voor marokanen met een nederlands paspoort geld dit niet , die zijn voor de wet nederlander en moeten dezefde straf krijgen als een nederlander voor een soortgelijk delict….

 12. Ali
  31 januari 2010 om 03:42 uur.

  Maken buitenlanders problemen er uit gooien en terug sturen naar het land
  waar de voorouders geboren zijn daar worden ze wel Tam. Ik denk dat veel mensen op Wilders gaan stemmen. 1 probleen opsporing stopt dan met uitzenden

 13. karim
  31 januari 2010 om 08:09 uur.

  marokkanen zijn echt moeilijke mensen zie dat dagelijks,kinderen die ouderen pesten enz..,ben zelf marokkaan schaam me soms ervoor ,ze krijgen genoeg kansen alleen nemen ze ze niet ,kijk maar naar de arabische landen wat doen ze voor hun mensen niets ,we beseffen niet hoe goed we het hebben hier in europa.

 14. Koos
  01 februari 2010 om 02:13 uur.

  Staatssecretaris Nebahat Albayrak van Justitie is zelf een buitenlander en daarom houd hij die Marokkanen de hand boven het hoofd. Als het Nederlanders waren geweest hadden ze een zware straf gekregen . Maar nee hoor het zijn weer de Marokkanen en die lachen zich kapot . Ongeloofelijk
  dat ze niet het land uit worden gezet. Nu mogen ze blijven en krijgen dikke uitkering en de politie moet ze met rust laten . En ze gaan direcht weer op het verkeerde pad hoe lang gaat dit nog zo door ?????? met dat volk gaatt er dan bij niemand een lampje branden ????

  Groet Koos

 15. Inayat
  01 februari 2010 om 02:33 uur.

  Hahaha domme Koos… “.houd hij die Marokkanen de hand boven het hoofd” HIJ? Staatssecretaris Nebahat Albayrak van Justitie? hahahaha domme aap…

 16. moena
  01 februari 2010 om 05:23 uur.

  Koos je hoort ons toch ook dat we ons voor die gasten schamen,waarom wilen jullie dat niet weten en ons allemaal gewoon slecht willen zien,wij zijn die gasten ook zat.We zijn ook gewoon voor vredig Nederland en wij willen ook een steentje bijdragen we willen ook dat goed gaat met economie en met Nederland wij wonen hier en willen ook dat Nederland een toekomst heeft anders zo onze kinderen ook geen toekomst hebben. je zegt gaat bij niemand een lichje branden je scheert ons weer over één kam dus je vind dat bij 600.000 marokannen die in Nederland wonen bij niemand licht branden. zo veel marokannen wonen hier ook weer niet , now jongen neem het van mij aan als het zo klopen wat je zo zegt dan zou er 600,000 herie schopers zijn in Nederland vind je het reéél wat je zeg, overdrijven is ook een vak.Dikke uitkering is verleden tijd Niemand krijgt zo maar een uitkering ik ken mensen die bij sociale dienst werken je krijgt pas een cent tot ze jou een trauma bezorgen, mensen die bij de sociale dienst werken zijn erger dan de Politie en gelijk hebben ze, je moet tussen 8a13 weken wachten voor dat je wat krijgt en je kan gelijk bij de Roteb beginnen als straatveger als het aan je lig dat je onslagen bent krijg je echt niks en anders vraag het zelf na Koos sommige Nederlanders zijn verslaaft aan verhalen over allochtonen bij hun maaltijd, ik merk zodra een Nederlander geen UWV of uitkering krijgt eerst waar hij mee komt is zijn woede op buitenlanders van zij krijgen wel een uitkering jullie weten heel goed dat het niet waar is. en Politie treedt zeker hard op ze gaan zelf buiten hun boekje.

 17. FOUAD
  02 februari 2010 om 02:48 uur.

  @ Koos

  Ummm Nebahat Albayrak is een vrouw 🙂

 18. moena
  02 februari 2010 om 04:18 uur.

  Koos als je denkt dat Nederland makkelijk land is dan ken je je eigen land niet, het is één van de moeilijkste land geworden. Heb je het niet gelezen wat een toestand is ontstaan over plakje kaas,ik ga het je vertellen Mc Donald heeft een werknemer onslagen omdat ze bij een collega extra plakje kaas op een burger heeft gedaan alles is betaald alléén die plakje kaas dus na haar onslag wilde ze UWV/uitkering aanvragen die krijg ze niet zij is naar de rechter gestapt omdat ze niet eens was met haar onslag. De rechter heeft de MC Donald gelijk gegeven voor onslag, Waar gaat het over mijn God plakje kaas kaas is in overvloed, geef het kind een waarschuwing roep het op matje of noteer het in de dossie,maar om zoveel geld uitgeven aan plakje kaas ?

 19. Naf
  03 februari 2010 om 10:24 uur.

  Wat ik niet begrijp is waarom deze Marokkanen allemaal een grote mond hebben en hun eigen landgenoten eruit willen hebben. Ik begrijp de heisa helemaal niet. Je kan niet iemand die hier al zeker 15 jaar woont het land uitzetten ongeacht criminelen of niet vind ik. Een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd hebben ze dus wat is het verschil tussen een nederlandse nationaliteit of Marokkaanse. Niks. Enige verschil is dat je met een nederlandse nationaliteit makkelijker kan reizen. Dus marokkanen die een nederlandse nationaliteit hebben moeten niet denken dat ze de wereld in handen hebben omdat je in het bezit van een nederlandse nationaliteit ben. Ik bedoel hoe dom ben je nou. Criminelen of niet. Het is een probleem wat zich in nederland bevindt dan kan je niet zeggen ik stuur ze naar marokko. Deze mannen zijn geen illegalen. Overigens leven ze al 15 jaar in nederland dus beschikken ze over een verblijfsverguninng van onbepaalde tijd die dus is verlopen maar een onbepaalde tijd hebben ze omdat ze hier al lang leven. Jullie marokkanen hebben een grote mond meteen uitzetten roepen jullie allemaal maar als het een broertje was van jullie of familie dan lullen jullie heel anders. Dus jullie moeten leren eens normaal te doen jullie klinken nog erger dan de nederlanders zelf. En ik schaam me voor mensen zoals jullie die hun eigen volk belachelijk maken door middel van negatieve berichten. Ik spreek de criminaliteit absoluut niet goed maar wat zou er in godsnaam veranderen om deze mensen uit te zetten. Het zijn ook maar mensen zoals nederlanders. Als het erop aankomt dat je marokkanen eruit zet wat doen ze dan met nederlandse criminelen. En wat jullie vergeten is wat voor delicten zijn het? Marokkaan meestal een crmineel/ kruimeldief en die nederlanders dan> kinderporno, kindermisbruik, verkrachting, moord dat zijn delicten die niet goed te praten zijn maar meer een ziekte is. Dat soort tuig moeten ze aanpakken en zijn pas echt gevaar voor de maatschappij en wat doen ze ermee dan oppakken en straf uitzitten vervolgens loopt men op straat en loop je tegen dit soort mensen aan die psychisch in de war zijn. Ik zeg altijd er lopen meer gekken op straat dan in een instelling. Het betekend niet dat je op etnische achtergrond iemand moet gaan straffen door diegene naar eigen land te sturen. Dan ben je verkeerd bezig!! En dat zijn jullie allemaal op deze site aan het doen. Een hardere aanpak zal genoeg zijn spreek daar maar over want de wet en beleid in nederland is gewoon zwaar softie. Waarom doen ze dit soort dingen niet in marokko. Omdat een straf uitzitten daar veel harder is. Geen eten, slecht slapen, met meerderen in 1 cel. Ja zo leer je het. Hier in nederland krijgen ze een 5 sterren hotel aangeboden die hij niet zelf heeft als hij vrij loopt dus ja het komt ze ook goed uit. Zwaarder straffen is een optie.

  Maar mensen uitzetten vind ik niet gepast. Hoe erg je de situatie ook schetst. Wij zijn mensen en je dient een mens menselijk te behandelen en niet eruit te knikkeren voor criminele delicten. Willen ze dat wel doen dan moeten ze de Nederlanders ook harder straffen. Het betekent niet dat je marokkaan bent dat meteen op etnische achtergrond gestraft moet worden het heeft met je persoonlijkheid te maken en niet met waar je vandaan komt. Zo bekijk ik het uit mijn kant.

  Daarnaast jullie marokkanen op deze site hebben een grote mond en voelen jullie zelf beter als een ander. Het is triest om jullie racties te lezen.

  Slechte naam hebben marokkanen toch ongeacht je het goed wil doen.

  Ik spreek crminelen goed absoluut niet. Maar jullie overdrijven met zeggen dat ze het land uit moeten. Stel jezelf voor in zo een situatie als jullie het waren zouden jullie anders piepen dan jullie nu praten.

  En aangezien het tegen de regels/wetten zijn en dit geen oplossing van het probleem is kan Albayrak hun het land niet uitzetten. Dat is iets wat jullie domme idioten niet begrijpen het waren geen vluchtelingen of illigalen. Ze hadden een verblijfsvergunning voor ONBEPAALDE TIJD. Alleen pasje was verlopen omdat ze vast zaten konden ze deze niet verlengen. Dus dikke pik voor jullie allemaal!!

 20. kano
  03 februari 2010 om 03:02 uur.

  MOUNA in nerderland wonen geen 600,000 Marokkanen maar hoogstens 350000.

 21. moena
  04 februari 2010 om 06:24 uur.

  oké kano ik dacht wat meer maar ik heb niet echt een onderzoek naar gedaan, ik heb het gehoord van een nichje en trouwens ik vind het onzin als iemand crimeneel is dat die in eens naar marokko terug gestuurd moet worden, die persoon heeft toch hier in Nederland iets crimineels gedaan waarom moet men marokko daarmee belasten hij is toch hier in Nederland een crimineel geworden, Marokko is geen vuilesbelt, toen ik aan een collega wat marokaanse voetballers op heb genoemd zei ze van ja maar dat zijn gewoon Nederlanders ik zei van O dus criminelen zijn marokannen maar als ze bekend zijn, zijn Ze in eens Nederlanders, bulshit gewoon blijven waar je jaren heb gewoond crimineel of niet …

 22. Naf
  05 februari 2010 om 05:42 uur.

  @KOOS

  Jij bent nou echt een goed voorbeeld wat ik dus bedoel. Ontwetendheid. Wij moeten integreren en ons best doen hier in nederland. Jij weet niet eens wie Albayrak is gezien je het over een HIJ heb. Het is wel een zij een turkse vrouw en geen man. Zie je wat ik bedoel ontwetendheid en dan gewoon proberen blijven lullen als brugman. Koos effe voor de domme onder ons. Jij bent blijkbaar een hollander en weet niet eens wie Albayrak is. Vervolgens is het een turkse vrouw en geen marokkaanse vrouw dus handje boven een hooft houden idd jullie hollanders zien het verschil niet eens tussen een turk en een marokkaan en zelf het verschil niet tussen een man en vrouw. Mijn tip naar jou praat niet als je niet weet waarover je praat.

  Gr naf intelectueel

 23. Naf
  05 februari 2010 om 05:51 uur.

  @KOOS

  Hoe lang gaat het nog door met dat volk. Koos je generaliseerd en dat is verkeerd. Het is niet zo dat elke marokkaan slecht is dus effe 1 kam erover heen en klaar. Dat is wat je wel doet door je uitdrukking met dat volk. Het zijn er een aantal ja dat geef ik toe zoals je ook de aantal nederlanders heb die ook crimineel zijn. Dus of je nou zwart, wit, bruin of grijs bent doet er niet toe. Dat is iets wat mensen zoals jij vergeten helaas. Ik ben een marokkaan en ik werk net zo hard als jou ik heb geen uitkering en ben nooit in contact geweest met politie dus Koos weet ook dat er genoeg goede marokkanen zijn. Een harde aanpak is ook nodig maar mensen gaan uitzetten vind ik net iets te ver en het is ook tegen de wet. Een probleem is niet opgelost door mensen weg te sturen. Een harde aanpak en het sturen naar de goede weg is wel een oplossing!!

 24. liesbeth
  07 september 2010 om 09:06 uur.

  ik heb een vraag ik hoop dat iemand mij hier antwoord op kan geven,
  ik heb een marokaanse jongen 3jaar geleden leren kennen,
  we vinden elkaar heel leuk en zijn ook verlieft opelkaar,
  hij wil dus gaan scheiden van zijn vrouw,
  maar door zijn vrouw is hij hier naar nederland gehaalt 7jaar geleden,
  hij heeft alsnog geen nederlandse paspoort,
  mij vraag is als hij gaat scheiden met zijn vrouw of hij daar door niet in nederland mag blijven wonen,
  hij heeft wel werk hier maar geen vast contract ik hoop tips te krijgen want weet het zelf namelijk niet,

  bedankt alvast gr liesbeth

 25. Naf
  08 september 2010 om 12:38 uur.

  @LIESBETH

  Op zich zou hij geen problemen moeten hebben ook al zou hij scheiden van zijn vrouw dan heeft hij het recht gewoon hier te blijven.

  Mocht hij door vervelende redenens of vanwege strafbare feiten zijn papieren niet hebben gekregen wat ook mogelijk zou kunnen zijn, dan zou hij opnieuw moeten trouwen om aan zijn papieren te komen. Nu worden veel nederlandse vrouwen gebruikt voor de papieren en vervolgens scheiden ze weer en trouwen ze meestal weer met iemand uit land van herkomst want een marokkaanse vrouw van hier is te mondig en weet haar rechten. Dus als ik jou was zou ik eens goed analyseren wat hij nu echt wilt van je. Een relatie en gebruiken voor de papieren of trouwen met de bodoeling te trouwen uit liefde en trouwen om een toekomst op te bouwen. Alleen bied het leven vervelende dingen aan. Veel marokkanen trouwen met hollandse vrouwen om zo aan hun papieren te komen zeker de mensen die vanuit marokko hier zijn gekomen. Het komst zelden voor dat marokkaanse mannen die in marokko op gegroeid zijn met nederlandse vrouwen trouwen. Dit vanwege de mentaliteit verschil en cultuur. Een marrokkaan die in marokko is opgegroiet snakt meestal later weer om met iemand te trouwen uit marokko. En dat geldt ook voor de marokkaanse meiden hier in nederland die zijn te modern en mondig, dus daar kunnen ze uiteindelijk niet mee leven, maar trouwen er wel mee om aan hun papieren te komen. Weest maar een allerte vrouw tip van mij. Ik concludeer niks want ken hem niet, maar hou rekening met het feit hoe het 80% altijd aan toe gaat zoals ik hierboven heb genoemd en geschreven. Het is de mentaliteit van de marokkanen uit marokko die hier naar toe komen, dat ze meestal trouwen met een marokkaanse of nederlandse meid en hier gezamelijk leven, maar zodra hij alles geregeld heeft wat in zijn voordeel was, en zijn papieren in handen heeft dat ie de volgende dag of die uur al zijn biezen pakt en vertrekt. Ze gaan helemaal met je mee, je bent de beste en leukste, en uieindelijk kom je erachter dat je alleen goed ben geweest voor zijn verblijfsvergunning. Wat gebeurt er dan dan beginnen de irritaties naar boven te komen, dus zijn ware ik zijn ware mentaliteit en dan achter komt dat het niet meer gaat met een hollandse of marokkaanse vrouw van hier omdat die te verwesterd zijn en brutaal zijn en voor hun recht opkomen en kunnen opkomen.

  Ik wens je het aller beste met je toekomstige vriend, en hou je ogen goed open zou ik zeggen.

  Veel marokkanen trouwen met vrouwen uit nederland voor alleen hun voordelen dus tegewoordig worden de vrouwen als brug gebruikt en misbruikt en dat zijn ze ineens niet meer goed, nadat ze hun papieren ontvangen hebben. Zijn vrouw heeft hij verlaten als marokkaanse waarmee hij blijkbaar maagd het huwelijksbootje is ingestapt. Nu blijkt dat het niet goed gaat en van haar wil scheiden. Alle redenen zijn mogelijk. Misschien heeft zijn vrouw wel een klacht tegen hem ingediend dat hij mogelijk alleen voor een verblijfsvergunning is getrouwd dat gebeurt ook vaak. En dat hij nu zijn papieren niet meer krijgt.

  Als hij zijn papieren heeft en verder met je wilt, dan zou ik zeggen ga ervoor. Als hij zijn papieren niet kan krijgen zou ik als ik als ik jou was het niet doen, want dan wordt je gebruikt en ben je alleen goed voor zijn voordelen, dan peert hij hem uiteindelijk zeker de mannen die in marokko zijn opgegroeid. En trouwen ze meestal met een vrouw uit land van herkomst om vervolgens daarmee een leven mee op te bouwen.

  Ik wil niet negatief praten over de marokkanen ben er zelf ook 1 maar ik heb in een unie gezeten voor vrouwenrechten voor emancipatie en vrijheid en daar merk ik sterke toename mannen uit marokko die uiteindelijk trouwen met iemand van land van herkomst. Dit vanwege, religie, geloofsovertuigingen etc, er komt een tijd dat hij gaat denken ik wil kinderen maar met een moslima, negen van de 10 keer. En dan ga je tegen dingen aanlopen die je niet wilt en hij misschien wel eist. Let wel op dat mannen uit marokko je ook meestal hun ware aard niet laten zien, waarvan je denkt dat het zijn ware aard is. Dus wees daar voorzichtig mee zou ik zeggen. Ik hoop voor je dat je leven met hem slaagt, maar ik heb ergens mijn twijvels over het algemeen natuurlijk. ik krijg honderden vrouwen op bezoek met verhalen en zie meestal de koppeling, nu is elka man uit marokko ook niet slecht, maar 90% die hier naar nederland komen, zijn met alles content, totdat hij zijn rechten en plichten heeft ontvangen dus zijn id kaart of paspoort, ja dan gaan ze bij hun vrouwen weg en dan zijn ze ineens niet goed meer en slecht en dan gaat het ineens niet meer, dat komt zo vaak voor dat het niet te beschrijven is.

  Daar wil ik je voor behoeden, daarom ik wens je heel veel geluk met je marokkaanse partner, maar wees geen domme naife vrouw aub. Als je nog vragen heb dan hoor ik het wel.

 26. Watcher
  09 september 2010 om 12:39 uur.

  Ongeloofelijk wie Naf hier bezig ziet zou zeggen zie hoe ze dapper opkomt voor Marokkanen wie haar andere 1001 reacties leest en kan proeven hoe erg en hoe groot haar haat misgunning en walging van berbers is ( haar eigen bloed en afkomst ) zou schrikken van de huichelaarij van deze zware extreme ani berber facist. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet!!!!!!!!

Plaats je reactie