MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Islamitisch College opzoek naar geld

31 januari 2010 | in Maatschappij | 1 Reactie

islamitische basisschoolHet Islamitisch College Amsterdam (ICA) onderzoekt of het verder kan als particuliere school, nu staatssecretaris Marja van Bijsterveldt (Onderwijs) de geldkraan dichtdraait. Rector Hendrik Verweel denkt zes ton nodig te hebben. ”We maken nu de rekensommen.”

”We zullen kijken welke partijen ons willen sponsoren,” zegt Verweel in dagblad Het Parool. ”Dat zal niet gemakkelijk zijn en ik weet heel goed dat een particuliere school te duur is voor een deel van onze achterban. Desondanks wil ik deze kaart best spelen.”

Staatssecretaris Marja van Bijsterveldt: ”Ieder mag zo’n initiatief nemen. Maar het ministerie beoordeelt op basis van kwaliteit of zo’n school een licentie krijgt.”

Er is 1 reactie

  1. Naf
    03 februari 2010 om 02:56 uur.

    Staatssecretaris Marja van Bijsterveldt joh wijf ben je ook wat haat ik jou als ik jou kop zie. Gooi de kraan maar dicht het is weer iets islamtisch. Je bent niet meer als een echte heks en heb je op tv gezien en je haat islamieten. HEKS is wat je bent!

Plaats je reactie