MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

NMP presenteert partijprogramma

06 februari 2010 | in Politiek | Reageer

NMPHenny Kreeft, voorzitter van de Nederlandse Moslim Partij (NMP), heeft vrijdag in Almere het landelijke partijprogramma gepresenteerd. ”Investeren in jongeren is de rode draad die door ons hele programma loopt”, liet Kreeft weten volgens NU.nl.

Doel van de NMP is de kloof met moslims te dichten. De partij wil onder meer dat Marokkaanse jongeren worden gezien als Nederlandse jongeren. Daarnaast moet er een einde komen aan de discriminatie bij sollicitaties. Ook zouden er begraafplaatsen en verzorgingshuizen voor moslims moeten komen. Verder zou de NMP ook willen dat Turkijke onmiddellijk wordt toegelaten tot de EU en dat Nederland zich direct terugtrekt uit Irak.

De NMP doet in zeven plaatsen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. De lijsttrekkers in Alkmaar, Almere, Den Haag, Noordoostpolder, Rotterdam, Tilburg en Woerden zijn vrijdag gepresenteerd, aldus NU.nl.

Plaats je reactie