MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Chamakh wil zomertransfer naar Arsenal

07 februari 2010 | in Sport | Reageer

Marouane ChamakhMarouane Chamakh heeft zijn zinnen gezet op een zomertransfer naar Arsenal. De Marokkaan is dan transfervrij. De spits gaf eerder al aan niet te willen verlengen bij zijn club Girondins de Bordeaux.

Verschillende topclubs zitten achter de aanvaller aan, maar Chamakh zelf zegt nu dat Arsenal zijn voorkeur heeft. De Londenaren deden al meerdere pogingen de 26-jarige los te weken bij Bordeaux.

Naast The Gunners hebben ook de Engelse clubs Chelsea, Tottenham Hotspur, Sunderland, Liverpool en Everton zich bij de belangenbehartigers van Chamakh gemeld. Uit de rest van Europa zouden Internazionale, Juventus en Sevilla geïnteresseerd zijn. Zo meldt VoetbalPrimeur.

Plaats je reactie