MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko focust meer op Agadir

12 februari 2010 | in Toerisme | 1 Reactie

AgadirHet verkeersbureau van Marokko brengt dit jaar de badplaats Agadir extra onder de aandacht. De nieuwe website agadir.travel biedt informatie over de vele aspecten die de stad te bieden heeft, inclusief aanbiedingen van Nederlandse reisorganisaties.

Het hele jaar door zon, relaxen, wellness, vrije tijd in de open lucht, watersport, golf, excursies en op ontdekking in het achterland… Op agadir.travel kan de vakantieganger voortaan in alle rust de vakantie in Agadir voorbereiden, schrijft opReisGids.nl.

De nieuwe minisite van het Nationaal Marokkaans Verkeersbureau is op thema ingedeeld. Thema’s die aan de orde komen zijn:
– zon en strand;
– traditie en geschiedenis;
– voor natuurliefhebbers: op ontdekking in het achterland van Agadir;
– zalig nietsdoen en wellness, in de streek van de arganboom, waarvan de olie over de hele wereld bekend is om zijn therapeutische eigenschappen;
– sportieve vakanties;
– gezinsvakanties;
– night life;
– zakenreizen

Er is 1 reactie

  1. adil
    16 februari 2010 om 02:42 uur.

    Eerst zien en dan geloven!!!

    Laatste tijd is het alleen maar Marrakech en Fes,waar Marokko op focust.

    Des ondanks is Agadir nog steeds de nr 1 voor de echte toeristen namelijk toeristen die langer blijven en geld uitgeven!! bijvoorbeeld Duitsers, Britten ,Scandinaviers en Belgen…

Plaats je reactie