MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Kloof dichten tussen burgers’

19 februari 2010 | in Politiek | 2 Reacties

Almere gaat op 3 maart naar de stembus. Posters met daarop de fractievoorzitters hangen inmiddels in de stad. Maar op wie kan er nog meer gestemd worden? Almere Vandaag stelt de nummer 3 van elke lijst voor.Vandaag: Hafsa Sayd (23 jaar) van de Nederlandse Moslim Partij (NMP).

Ik ben Hafsa Sayd en ik ben 25 jaar. Ik woon nu ruim tien jaar in Almere, altijd in hetzelfde huis in de Tussen de Vaarten. Daar woon ik niet alleen, ik woon er namelijk samen met mijn ouders. Mijn werk is in Amsterdam en daar werk ik in het basisonderwijs.

Waarom de Nederlandse Moslim Partij (NMP)?
Ik wil vooral een tegengeluid laten horen en dat kan bij deze partij. De kloof tussen moslims en niet-moslims wordt steeds groter, die wil de partij dichten. In het nieuws gaat het vaak over moslims waar het niet goed mee gaat. Dat is maar een hele kleine groep. Iedereen moet weten dat de meeste moslims gewoon werken en hun rekeningen betalen.

Waar ging het de afgelopen vier jaar mis?
Er is weinig geluisterd naar de burger

Het gehele interview is hier verder te lezen.

Er zijn 2 reacties

 1. ymp
  21 februari 2010 om 07:04 uur.

  nmp is slecht

 2. ymp
  21 februari 2010 om 07:12 uur.

  je mag niet vrienden zijn met kuffar
  onze profeet saw had respect voor de christendom en voor de jodendom meer niet

Plaats je reactie