MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Deense krant betreurt beledigen moslims

27 februari 2010 | in Geloof | 3 Reacties

De Deense krant Politiken betreurt het krenken van moslims, die door herpublicatie van spotprenten uit 2006 werden beledigd. Dat berichtte de krant vrijdag. Volgens de liberale krant heeft de spotprent moslims over de hele wereld gekwetst.

De krant verontschuldigt zich daarom tegenover alle islamieten, die zich door de herpublicatie beledigd voelden, meldt dagblad Het Parool. Net als vele andere Deense kranten publiceerde Politiken de cartoon in 2008 opnieuw, nadat tekenaar Kurt Westergaard met de dood was bedreigd. Daarmee namen de Deense kranten afstand van de overeenkomst met islamitische organisaties om de cartoons niet meer te publiceren.

Er zijn 3 reacties

 1. carif
  27 februari 2010 om 04:09 uur.

  Nu pas en dat moet ik geloven laat me niet lachen.
  Denemarken zal het wel economies gevoeld hebben van de gekweste moslims

 2. mounir
  28 februari 2010 om 12:49 uur.

  respect voor religie in het algemeen is een vast punt,ik waardeer het…

 3. Naf
  05 maart 2010 om 11:20 uur.

  idd de economie daalt door het verlies van de islamieten in dat land. Daar ben ik ook wel zeker van. Maar wij islamieten trekken dit soort grappen niet. Dus nu ook niet verontschuldigen want daar is het gewoon te laat voor. Wij moeten niks van denemarken hebben daar zijn wij allang klaar mee. Dus stop die verontschuldiging in jullie reet!!

Plaats je reactie