MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jol neemt Aissati opnieuw niet mee

28 februari 2010 | in Sport | 3 Reacties

Ajax-trainer Martin Jol heeft wederom Ismaïl Aissati niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel tussen Ajax en FC Utrecht. De middenvelder wordt al een hele poos niet meer in de selectie opgenomen door Jol.

Aissati moet sinds een aantal weken genoegen nemen met een plek op de tribune. In het huidige seizoen kwam de 21-jarige tweepoot veertien maal in actie en maakte drie treffers. Nu lijkt hij zijn plek op het middenveld kwijtgeraakt te zijn aan Christian Eriksen en Ajax’ nieuwste aanwinst Nicolás Lodeiro.

Jol ziet het niet meer zitten in de Marokkaan en is bovendien niet tevreden over zijn fysieke gesteldheid. Zo schrijft VoetbalPrimeur.

Er zijn 3 reacties

 1. hahahhaha
  28 februari 2010 om 09:35 uur.

  SCHANDALIG

 2. GinoPablo
  01 maart 2010 om 12:49 uur.

  snel terug naar FC twente daar speelde hij de sterren van de hemel.

 3. titwani
  02 maart 2010 om 05:55 uur.

  Ismael aissati moet bij zichzelf te rade gaan..Alweer nuiet bij de selectie, hij beloofde een enorm talent te zijn op zijn 17de leeftijd, hij is nu 21: Hij heeft niet waar kunnen maken helaas..

  @Ginapolo

  Wil Twente hem dan wel?

Plaats je reactie