MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Chamakh bevestigt transfer naar Arsenal

07 maart 2010 | in Sport | 2 Reacties

Marouane Chamakh heeft bevestigt dat hij aankomende zomer naar Arsenal gaat vertrekken. De aanvaller van Girondins de Bordeaux stond al langer in de belangstelling van verschillende Premier League-clubs, maar zaterdag liet hij weten dat hij naar Arsenal vertrekt.

Voor een bedrag van vijftigduizend euro per week gaat Chamakh de komende vijf jaar in Engeland voetballen, schrijft Soccernews. “Ik heb altijd al heel graag in de Premier League willen voetballen. Het zal voor mij niet makkelijk worden, maar ik heb een doel voor ogen en dat is dat ik elke dag beter wil worden en wil leren. Ik denk dat, dat in Engeland het meeste gaat lukken.”

Er zijn 2 reacties

  1. KRITIEK
    07 maart 2010 om 12:12 uur.

    Waarom lees ik er niks over op de site van Arsenal ? (hmm)

  2. Fearless
    09 maart 2010 om 08:25 uur.

    Het staat ook in een Engelse krant en nu hij het zelf ook bevestigt zal het wel wwar zijn..

Plaats je reactie