MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bomalarm Charleroi houdt vliegtuig aan de grond

15 maart 2010 | in Maatschappij | Reageer

Op de luchthaven van Charleroi is zondag (14 maart) een Boeing 737-800 van de Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair geëvacueerd na een bomalarm. De vlucht naar Fez in Marokko moest om zeven uur vertrekken, maar een bommelding hield het toestel aan de grond. De luchtvaartpolitie voerde controles uit aan boord van het vliegtuig, maar kon niets vinden. Zo meldt LuchtvaartNieuws.nl.

Op zondagochtend kwam een bericht binnen bij de luchthaven dat in een Boeing van Ryanair, met bestemming Fez in Marokko, een bom aanwezig was. De luchtvaartpolitie werd erbij gehaald die het vliegtuig en de passagiers doorzochten. Rond 10 uur waren de passagiers gefouilleerd. De Boeing mocht rond elf uur opstijgen.

Plaats je reactie