MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko polst Badr Hari voor Spelen

17 maart 2010 | in Sport | 2 Reacties

Het Marokkaans Olympisch Comité heeft K1-vechter Badr Hari gepolst als bokser deel te nemen aan de Olympische Spelen in Londen (2012). De 25-jarige Marokkaan heeft het bod in overweging.

,,Badr staat er niet negatief tegenover en vindt het een grote eer dat hij gevraagd is,” laat Hari’s manager Simon Rutz volgens De Telegraaf. ,,Badr moet zelf beslissen. Ik kan me voorstellen dat deelname aan de Spelen voor hem een leuk avontuur is. Hij kan boksen als geen ander en wie weet dat hij in Londen een kanshebber voor eremetaal zal zijn.”

Voorlopig gaat het K1 echter voor. Op zaterdag 3 april neemt Hari het in het Japanse Yokohama op tegen de Wit-Rus Alexey Ignashov. Op 29 mei wacht Hesdy Gerges als tegenstander in de Amsterdam ArenA.

Er zijn 2 reacties

 1. TITWANI
  19 maart 2010 om 07:11 uur.

  Deze man verdient echt ons respect. Hij heeft ons vlag in alle evenemten gedragen en heeft ons trots gemaakt. Komen de sukkels van de Marokkaanse Olymische Comite nu pas aan, stelletje graaiers, imbecielen.

  De wanprestatie van de boksers en de judoers in Peking 2008 in onvergefelijk. Zij hebben allemaal openlijk de Marokkaanse Ol. Comite aangevallen. Ook Hicham Nafil haalde toen flink uit naar de (niet)organisatie.

 2. moena
  20 maart 2010 om 02:39 uur.

  ja Titwani wanneer je het gemaakt heb dan willen ze je pas, maar in je investeren en je helpen hou maar, het is dat het voor vaderland is. Die klootzakken daar willen alleen hun zakken vullen, ik hoop dat hij ook voor Nederland blijft spelen tenslot is dit wel die land die hem die kans heeft gegeven dat mogen we absuluut niet ontkennen, grijpen al die marokannen die kans maar, dan hadden we niet zo een Negatieve beeld gehad.

Plaats je reactie