MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mohandis niet welkom in Utrechtse cafés

22 maart 2010 | in Marokko | 3 Reacties

Mohammed MohandisEen Marokkaans raadslid voor de PvdA in Gouda is furieus omdat hem zaterdag tot drie keer toe de toegang tot verschillende Utrechtse cafés is geweigerd. “Je wordt gemarokkaniseerd waar je bij staat!”, twittert hij volgens het Algemeen Dagblad.

Bij één café zou de twintiger zijn geweigerd met de woorden ‘voor jouw soort geen plek hier’. Op zijn twitter erkent Mohammed Mohandis dat het een bekend probleem is in Utrecht en in andere steden. Hij weet nog niet of hij actie gaat ondernemen.

Er zijn 3 reacties

 1. moena
  23 maart 2010 om 06:47 uur.

  marokannen werden toen al in de jaren 80 geweigerd in de Disco’s, gewigerd voor werk niks nieuws, maar die liepen zonder een punt van te maken terug naar huis, omdat ze nog dat puur marokaanse in hun zat geen ophef van maken, we hebben het hier goed laat maar, maar dit is wel de resultaat van de frustratie en machteloosheid, deze puur Nederlandse marokannen zoals je ziet pikken het niet en laten zich horen Oké me weigeren bij café,weigeren bij een discotheek,weigeren voor een sollicitatie gesprek,op mij neerkijken,weigeren bij goei scholen en 11 sep heeft 99% een schep boven opgedaan, oorzaak heeft gevolg zoals ik al zei en dit is het resultaat, we ook doen is niet goed, we deugen niet OKÉ dan niet.

 2. ravinder
  24 maart 2010 om 11:36 uur.
 3. ravinder
  24 maart 2010 om 11:37 uur.

Plaats je reactie