MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

NMP lijsttrekker Woerden bedreigd

23 maart 2010 | in Marokko | 5 Reacties

Nadia Martosatiman, lijsttrekker voor de NMP in Woerden, is met de dood bedreigd. Een onbekende beller dreigde haar en alle andere moslims om te brengen als deze Nederland niet binnen een maand zouden verlaten. In een ander telefoontje zei de man in opdracht van Adolf Hitler te spreken. Zo meldt de Lokale Omroep Woerden. Ook haar man zou volgens de omroep bedreigd zijn.

De bedreigingen ontving Nadia op haar eigen telefoonnummer die op de landelijke website van de Nederlandse Moslim Partij stond.

Er zijn 5 reacties

 1. Diana Nibor
  26 maart 2010 om 12:54 uur.

  Toch jammer dat zo’n sterke vrouw wordt bedreigd door een idioot. Nadia Martosatiman is juist bezig om bruggen te bouwen tussen moslims en niet moslims. Voor haar is de Nederlandse samenleving 1.
  Ze is juist een vrouw die niet kijkt naar afkomst, religie of sexuele voorkeur, maar naar de persoon zelf.

  Beste Nadia ik hoop dat die idioot snel gepakt wordt en ga door met het goede werk!!

  Liefs Diana…

 2. albertina
  01 april 2010 om 04:51 uur.

  ik sluit me helemaal aan bij de reactie van diana.
  laat je niet bang maken of bedreigen geef niet op waar je mee bezig bent het toont van grote moed dat jij Nadia namens de moslimpartij lijsttrekker bent.
  Er zullen altijd mensen zijn die ons moslims haten en vaak komt dat voort uit ontwetendheid en kortzichtigheid van mensen.
  wees sterk vertrouw op je geloof en je weet het zelf ook wel allah is groot hij zal jou op deze weg sterk maken.
  Jij bent een voorbeeld dat islamitische vrouwen niet onderdrukt wordenin nederland maar dat ook wij keuzes mogen en kunnen maken en voor mekaar opkomen.
  ik ben trots op jouw!!!

 3. Henk el Makhloufi
  02 april 2010 om 12:12 uur.

  Altijd al twijfels gehad of ze “ome adolf ‘ wel echt hadden opgeruimd.Maar misschien lopen er toch meer nazaten van hem rond dan wij kunnen vermoeden.
  Want veel figuren met bepaalde opvattingen die moeten dat toch ergens van hebben.

 4. said
  03 april 2010 om 07:52 uur.

  Henk

  Nee,nog niet echt want de nazaten van hem zijn de onzichtbare mieren
  en mieren ruim je met water dus nog een tsunamie aan die figuren
  uit noverwachte hoek

 5. Samia
  21 juni 2016 om 06:22 uur.

  Bedreiging? Waar gaat het over, waar gaat dit heen? Hoop voor desbetreffende dat men de zaak serieuzer opneemt bij justitie en politie en niet zoals bij minister Borst…”wihr haben es nicht gewust” Verder sluit ik mij aan bij bovenstaande betoog, we praten hier toch nog steeds over NL waar vrijheid van mening toch voor alle mensen geldt die in NL wonen of is art 1 de grondwet inmiddels toch gewijzigd en geldt het alleen voor ja voor wie eigenlijk Hollanders, Nederlanders en niet Medelanders? of lees ik beter niet voor MEDELANDERS…wat was dat ook al weer, wat hield dat ook al weer in?…Want ik krijg steeds meer de indruk, dat er een zero tolerance geldt, voor alle niet van origine Hollanders. ….maar voordat ik jullie berichtje las, kwam ik op een website waar ik nog niet eerder van hoorde en wat naar mijn mening toch wel de aandacht verdient. Niet zo zeer de aandacht over de inhoud, want dat slaat kant nog wal, maar de reacties die deze dame met name voor haar hunker naar aandacht aan Pegida wijdt. Wat het voor reacties oproept: https://ejbron.wordpress.com/2016/06/18/de-speech-die-ik-niet-heb-mogen-houden .Tevens geeft dit weer een kettingreactie. Nadat ik het hele stukje had doorgelezen en de nodige reacties steekgewijs doornam viel mijn aandacht op al de zogenaamde propaganda afbeeldingen, waardoor ik mij sterk afvraag gebeurd dit in NL? Is dit NL….Ik, hier geboren, groeide op tussen dit soort mensen, alles wat ze niet kenden, werd verafschuwd of de kop ingeslagen. Dan praat ik over een tijd dat de eerste gastarbeiders naar NL kwamen…mag men ineens niet meer uitkomen voor zijn/ haar mening? Was dit voorheen anders vraag ik mij hardop af…die indruk heb ik namelijk niet…want of je nu hier geboren bent of volledig geïntegreerd…je zal nooit volledig worden geaccepteerd..Iemand die hier geboren is en toevallig Ahmed of Ali als vader heeft en geen Joost Frederik of Pieter Hendrik zal na 50 jaar nog steeds te horen krijgen “Goh wat spreek jij goed Nederlands en wat ben jij goed geïntegreerd”…..Wie is hier nu goed bezig???? Ik kan alleen maar zeggen chapo dat men na zoveel jaar nog steeds niets geleerd heeft en weer terug is bij af. En wie denkt dat er wat veranderd is….overtuig mij even met feiten, want de wet Discrimminatie kwam ergens in de jaren 80 pas tot stand en heeft pas in de jaren 90 voet aan de grond gekregen, maar nu geldt de discrimminatiewet nog? Is het nog steeds van toepassing? Deze wet kwam met name tot stand door het onderscheid wat werd gemaakt…maar het onderscheid is niet veranderd…Er is nog steeds een vast beleid op de schoolkeuze van kinderen…Want ze mogen vooral niet te slim worden..wordt niet gezegd maar bij schooladvies probeert men van school uit graag het er door te drukken. Oh op de arbeidsmarkt of is het daar veranderd? nee want het zijn nog steeds dezelfde die als eerste worden aangenomen en ook diegene die als eerste worden bevorderd. Waar je een woning kan krijgen…ja natuurlijk reageer je zelf overal op, maar wie denkt dat het zo neutraal en transparant er aan toe gaat als het toewijzen van een huurwoning houdt zich wederom voor de gek. Alles wordt zo mooi ingepakt, dat je van goede huize moet komen wil je hier aan beginnen….of is alles alleen maar te verklaren en op te hangen aan een kapstokhaak, net zolang dat deze bezwijkt door zijn last van doorslaan om vervolgens beticht te worden van extremen….WE LEVEN TOCH MET ZIJN ALLEN OP EEN EN DE ZELFDE AARDKLOOT EN MOETEN HET MET ELKAAR DOEN…WIE IS DIEGENE DIE ZICH SUPERIEUR WAANT en denkt boven iedereen en de wet uit te staan, WIE O WIE vindt dat hij meer recht heeft omwille van waar hij is geboren en bij wie hij geboren?….Heeft men na zoveel slavernij en geweld nog steeds niets geleerd? Wel raar he…over heel Europa zijn het de vluchtelingen of de Marokkanen die voor de problemen zorgen? Gaat toch weg…Wie gelooft er nog in sprookjes?
  Overal waar NL geen grip op heeft en krijgt, wordt er maar uit gepest, bedreigt of in het ergste geval vermoord? wanneer gaan we onze ogen openen en beseffen dat we gemanipuleerd, geïndoctrineerd en gestuurd worden? Dat achter de schermen men dit laat gebeuren..Het gaat alleen nog maar over geweld en het leidt nog steeds nergens heen en lost ook niets op…HET SLAAT ALLEMAAL NERGENS OP

Plaats je reactie