MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Engelse clubs geïnteresseerd in El Hamdaoui’

06 april 2010 | in Sport | Reageer

Mounir El HamdaouiMounir El Hamdaoui lijkt aan het einde van het seizoen AZ Alkmaar te gaan verlaten. De Alkmaarse club heeft het geld hard nodig en volgens het Franse Actu-Foot.fr hebben diverse Engelse clubs interesse in de Marokkaan.

Vooral ploegen uit de Premier League zouden belangstelling hebben voor de aanvaller. Chelsea, Arsenal en Liverpool zijn volgens het medium het meest geïnteresseerd in El Hamdaoui. Ook zouden er al diverse scouts naar de Marokkaans international zijn wezen kijken, schrijft Soccernews.

In Alkmaar is El Hamdaoui bezig aan zijn derde seizoen. In 79 wedstrijden wist de goaltjesdief al 43 maal te scoren.

Plaats je reactie