MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui wil opnieuw naar Engeland

12 april 2010 | in Sport | 2 Reacties

Mounir El HamdaouiMounir El Hamdaoui hoopt volgend seizoen weer op de Engelse velden actief te zijn. De spits maakt momenteel veel indruk in het shirt van AZ en ziet een transfer naar de Premier League wel zitten.

El Hamdaoui kwam in Engeland eerder uit voor Tottenham Hotspur en Derby County, maar wist daar niet te imponeren. Via Willem II kwam de technicus vervolgens terecht bij AZ, waar hij uitgroeide tot één van de beste spitsen in de Eredivisie. De Marokkaanse international zou het dan ook graag nog eens proberen in de Premier League.

“Ik ben gek op de Engelse competitie”, geeft El Hamdaoui in gesprek met Sky Sports toe. “Ik wil me daar bewijzen omdat de beste spitsen van de wereld daar spelen, zoals Rooney, Drogba, Torres en Berbatov. Mijn droom is om in hun voetsporen te treden.”

Het is echter nog maar de vraag of AZ bereid is mee te werken aan een vertrek van zijn sterspeler, schrijft VoetbalPrimeur. “Ik heb hier nog een contract tot 2012 … dus het is afwachten wat er in juni gaat gebeuren.”

Er zijn 2 reacties

 1. Khalid
  12 april 2010 om 10:05 uur.

  Gewoon gaan zoiezo

 2. KRITIEK
  14 april 2010 om 07:29 uur.

  Meer bescheidenheid zou je sieren, Mounir!! Eindelijk draait AZ en daarmee profiteer jij, ga dan onzin roepen..

  Ik weet niet of jij klaar bent voor PL, Weet je nog hoe het ging in Tottenham?

Plaats je reactie