MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Graag islamles op openbare scholen’

18 april 2010 | in Maatschappij | 1 Reactie

Islamitische basisschoolOp openbare basisscholen in Slotervaart met overwegend moslimleerlingen bestaat grote behoefte aan islamlessen. Dit blijkt uit een enquête door de Vrije Universiteit Amsterdam, waar de deelraad van Slotervaart om had gevraagd. Negentig procent van de moslimouders met kinderen is voorstander van islamlessen buiten de reguliere schooltijd.

Op deze scholen zijn vrijwel alle leerlingen moslim. Circa driekwart van de voorstanders vindt dat dit onderwijs ook aandacht moet besteden aan andere religies en levensbeschouwingen.

Op alle scholen werden dertig ouders ondervraagd. Zo meldt dagblad Het Parool.

Er is 1 reactie

  1. bullbox
    20 april 2010 om 05:45 uur.

    Op openbare scholen mag geen islamlessen worden gegeven. De moskee kan daar bv op woensdagmiddag in voorzien. het moet nu niet veel gekker worden met deze openlijke islamisering vd maatschappij

    bullbox

Plaats je reactie