MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko benadert verdediger Da Costa

29 april 2010 | in Sport | 2 Reacties

Manuel da CostaDe Marokkaanse bond heeft Manuel da Costa benaderd om als international van het land aan de slag te gaan. De verdediger van West Ham United heeft het aanbod van de bond in beraad.

Da Costa is de zoon van een Marokkaanse moeder en een Portugese vader. In het verleden kwam hij uit voor vertegenwoordigende jeugdelftallen van Portugal, tot een A-interland kwam hij nog niet. Vandaar dat de Marokkaanse bond nu zijn kans schoon ziet de oud-verdediger van PSV om te dopen tot Marokkaans international.

De Portugees heeft nog geen besluit genomen. “Mijn voorkeur ligt bij Portugal, want ik voel me Portugees”, reageert Da Costa volgens VoetbalPrimeur. “Over een paar dagen ben ik echter 24 jaar. Als Portugal zich meldt, dan sta ik daar voor open. Gebeurt dit niet, dan geef ik misschien gehoor aan Marokko.”

Er zijn 2 reacties

 1. TITWANI
  29 april 2010 om 08:45 uur.

  Wat een afgang…Deze voetballer is al 80 jaar geleden afgeschreven. ik wist niet dat ie nog leefde..Juist hem gaan die mafketels van de FRMF benaderen,

  En de talenten in de Marokkaanse comp, mogen wegkwijnen

 2. atlassi
  04 mei 2010 om 11:35 uur.

  Titwani heb je helemaal gelijk in zahma hij voelt zich te hoog om voor marokko uit te komen fuck hem we hebben zon schijterd niet eens nodig alleen die kut voetbalbond moet deze idioot aandacht schenken. dat hij misschien gehoor gaat geven pff als ik voetbalbond was mocht hij niet eens tegen betaling in me ploeg komen zijn genoeg topspelers maar een PUTE FRMF

Plaats je reactie