MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Abdellah Dami verhuist naar de Avro

13 mei 2010 | in Carriere | Reageer

Oud-NMO presentator Abdellah Dami is vanaf maandag (17 mei) in dienst bij de Avro. Hier zal hij zich ondermeer gaan bezighouden met het opzetten van een Opinie en Debat segment. Een nieuw onderdeel van de Avro, waarmee de omroep wil participeren in het maatschappelijk debat.

Abdellah Dami is zijn carriere begonnen bij TV Noord-Holland. Hierna werkte Abdellah Dami enkele jaren bij de lokale omroep Funx. De afgelopen jaren was Abdellah Dami vooral het gezicht van de Nederlandse Moslim Omroep.

Abdellah Dami en de Avro werken aan programmaformats die Рindien geplaatst door de zenderco̦rdinator Рtevens door Abdellah Dami gepresenteerd zullen worden. Zo meldt website Radio.nl.

Plaats je reactie