MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Loop naar de hel met je integratie”

30 mei 2010 | in Maatschappij | 2 Reacties

,,Jullie zijn hier te gast. We hebben hier een Nederlandse cultuur en die willen we houden. We willen niet dat allerlei invloeden aan die cultuur gaan knibbelen en dat gaat ook niet gebeuren.”

Dat zei PVV-Kamerlid Hero Brinkman zaterdagavond tijdens een debat tussen enkele jonge PVV-aanhangers en (voornamelijk Marokkaans-Nederlandse) jongeren van het bekende jongerencentrum Argan in Amsterdam. Brinkman was daarbij omdat hij een jongerenafdeling van de PVV wil oprichten.

De politicus deed zijn uitspraken tijdens een discussie over de vraag of de multiculturele samenleving een verrijking voor Nederland is. Een andere deelnemer aan het debat wierp woedend tegen dat er nu eenmaal moslims zijn in Nederland en dat ook zij een plek verdienen. ,,Jij hebt niet meer recht op jouw cultuur dan ik. Loop naar de hel met je integratie.”

,,De jongeren van de PVV willen niet dat we integreren, maar dat we assimileren

Het gehele artikel is hier verder te lezen.

Er zijn 2 reacties

 1. HENK EL MAKHLOUFI
  30 mei 2010 om 11:54 uur.

  Het optreden van Brinkman en zijn toekomstige NJS was ronduit schunnig en onbeschoft.
  Wederom aanzettend tot tweedracht en verdeling onder de bevolking
  Maar wel troostrijk is de gedachte dat men op hiermede zijn eigen ondergang in beweging heeft gezet!!!!

 2. sabrin hajy
  01 juni 2010 om 01:02 uur.

  Ja loop naar de hel met jullie integratie!! idd god gezegt!!!

Plaats je reactie