MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr stopt voorlopig met kickboksen

31 mei 2010 | in Sport | 5 Reacties

Badr Hari stopt voorlopig met kickboksen. Dat maakte de 25 jarige kickbokser zondag bekend. Badr nam de beslissing naar aanleiding van zijn gevecht van zaterdag tegen Hesdy Gerges waarin hij wegens onsportief gedrag gediskwalificeerd werd, schrijft de Amsterdamse zender AT5.

Badr Hari laat via een persbericht op Mixfight.nl weten tijdelijk te stoppen met vechten: “Ik heb er over nagedacht en ben tot mijn beslissing gekomen dat het beter is voor mij om er voor een onbepaalde tijd er tussen uit te gaan. Ik wil hier geen tijd aan koppelen want ik wil mezelf in die periode terug vinden en alles op een rijtje zetten. Er hoeft geen organisatie een sanctie op te leggen, dat doe ik dus hierbij zelf.”

Ook bood de Marokkaanse Amsterdammer zijn excuses aan voor zijn gedrag. “Hierbij wil ik mijn excuses aan Hesdy Gerges en het Amsterdam ArenA publiek aanbieden voor deze wanprestatie. Ik hoop nadat ik mij zelf terug heb gevonden, de mensen weer kan laten genieten van onze sport”, aldus Badr volgens AT5.

Het moment in de wedstrijd tegen Hesdy Gergesis is hieronder te zien op 05.10:

Er zijn 5 reacties

 1. mis maghreb
  31 mei 2010 om 11:40 uur.

  Goed gedaan jongen!! Ben echt trots op je!!

 2. elja
  31 mei 2010 om 05:25 uur.

  een goede beslissing en geloof me hij komt terug ,en ik weet zeker er zullen heel veel mensen hem in de ring missen hij heeft iets waar mensen van houden, tot gou bader ik heb het je al vergeven.

 3. carif
  01 juni 2010 om 09:35 uur.

  jammer dat hij zich niet kan inhouden en gewoon vechten als een prof
  maar hij heeft zich er goed uit gered om zelfstandig te stoppen succes.

 4. marocci
  03 juni 2010 om 12:48 uur.

  je zag al aan hem dat hem iets dwars zat hij was te agressief en je zag ook aan deze partij het was gewoon woede uitting . iedereen heeft zijn problemen en insallah komt goed jongen blijf hard trainen en verneuk je carriere niet badr represent de echt marokkaanse vechtstijl respect en ik hoop dat we deze jongen lange tijd mogen zien op tv ben trots op hem en als marokkaan !

 5. mohammed
  24 januari 2011 om 12:35 uur.

  nu kan hij al zijn tijd weer steken in de criminaliteit. Dat levert toch meer op en kan je je eigen regels bepalen.

Plaats je reactie