MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moskeeën: ga wel stemmen!

03 juni 2010 | in Politiek | 3 Reacties

De Raad van Marokkaanse Moskeeën Noord-Holland roept moslims op volgende week woensdag te gaan stemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen. In de achttien moskeën die zijn aangesloten bij de koepelorganisatie, wordt deze oproep nog eens gedaan tijdens de vrijdagpreek. Dat liet de organisatie woensdag weten volgens NU.nl.

De raad doet de oproep omdat na de afgelopen vrijdagpreek folders werden uitgedeeld bij enkele aangesloten moskeeën. De folder riep moslims op juist niet te gaan stemmen.

”De Raad van Marokkaanse Moskeeën Noord-Holland stimuleert de bezoekers van de aangesloten moskeeën en alle moslims in Nederland juist altijd wél gebruik te maken van hun democratische rechten in Nederland en hun stem uit te brengen op een partij en persoon naar hun vrije keuze”, aldus de koepelorganisatie in een verklaring.

De raad vraagt alle andere moskeeën en andere islamitische organisaties in Nederland hun achterban ook op te roepen te gaan stemmen, bericht NU.nl.

Er zijn 3 reacties

 1. Karim
  04 juni 2010 om 08:20 uur.

  Ik heb ook z’n folder gekregen, ik vond het een smakeloze actie van die mensen die de folders uitdeelden en die mensen vroegen om niet te gaan stemmen..Mensen zoals die figuren weten blijkbaar niet wat er zich afspeelt in dit land..
  Ik ga wel stemmen en ik stem PVDA

 2. TITWANI
  05 juni 2010 om 11:21 uur.

  Ik ga niet stemmen! De politici denken aan zichzelf en aan hun zakken, laat staan dat ze aan jou denken,

  Een tip aan Karim: Als je wil gaan stemmen, stem dan maar blanco. Maar op je stem en moeite op te offeren aan de grootste hypocrieten op aarde Pvda zou ik nooit doen,

  Voor de verkiezingen altijd aardig en wel, om na de verkiezingen ons na te trappen,

 3. moena
  07 juni 2010 om 10:06 uur.

  titwani ga stemmen want ik geloof wel dat pvda,d66 voor allen is dus om mensen als wilders tegen te houden zou ik wel stemmen als ik jouw was.desnoods alleen om wilders zijn zin niet te geven allahoma pvda oila anderen.

Plaats je reactie