MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gerets nieuwe bondscoach Marokko

07 juni 2010 | in Sport | 1 Reactie

Eric GeretsDe Belgische voetbaltrainer Eric Gerets wordt de nieuwe bondscoach van Marokko. De oud-international bevestigde maandag in de kranten Het Laatste Nieuws en De Morgen dat hij een akkoord heeft. Het contract is nog niet getekend.

Ten laatste in november, wanneer de finale van de Aziatische Champions League gespeeld wordt, vertrekt de Limburger bij Al Hilal, maar bij een vroegere uitschakeling verlaat hij de Saoedische club eerder.

Het wordt de eerste keer dat de 56-jarige Gerets bondscoach wordt. Zo meldt Het Laatste Nieuws.

Er is 1 reactie

  1. TITWANI
    11 juni 2010 om 08:48 uur.

    wat een amateurisme tog weer, we weten niet eens wanneer hij gat starten, allemaal afhankelijk van een club in M-0. november is eingelijk al te laat , dan zijn de kwalificatiewedstrijden in volle gang.

Plaats je reactie