MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko zet opnieuw christenen het land uit

03 juli 2010 | in Geloof | 7 Reacties

Een grote kerk in het Marokkaanse LaracheDe Marokkaanse autoriteiten hebben afgelopen weekeinde opnieuw acht buitenlandse christenen het land uitgezet. Dat meldde de Amerikaanse nieuwsdienst Compass Direct donderdag. Het totaalaantal christenen dat sinds maart is uitgezet, is daarmee gestegen tot 128.

In Marokko is een golf van uitzettingen van buitenlanders 
aan de gang. De Marokkaanse overheid lijkt het vooral gemunt te hebben op buitenlandse christenen. Ook diverse Nederlan-
ders zijn in de problemen geraakt.

De uitzettingen zijn het gevolg van een drastische verscherping van het Marokkaanse beleid ten aanzien van buitenlandse christenen sinds begin dit jaar.

Onder de acht uitgezette buitenlanders bevinden zich twee vrouwen die met Marokkaanse christelijke mannen zijn getrouwd

Meer is hier verder te lezen.

Er zijn 7 reacties

 1. mAGHREBIE
  03 juli 2010 om 01:23 uur.

  Stel je je eens voor dat je in NL als moslim zijnde kindertehuizen bezoekt met snoep, speelgoed en een leuke tekenboek van de kleine moslim.

  Hoor je onze grote vriend in Den Haag al…….

 2. kano
  03 juli 2010 om 03:18 uur.

  wij doen hier ook geen zendingspraktijken

 3. MuslimBrother
  06 juli 2010 om 03:46 uur.

  Niks met zendingspraktijken te maken, en iedereen weet dat, regerinspropaganda meer niet. Als de Islam daar o zo belangrijk was dan zouden ze evengoed alle alcoholbars, discotheken, drugspandjes in het o zo charmante Chefchaouen en co sluiten. Al die grote lingerieposters op die dure winkels zoals in casa waarin Europese modellen poseren er ook afhalen, al die Europese en Arabische hoerelopers het land uitzetten, Wijnbedrijven sluiten, Alcohol in supermarkten zoals Marjane verbieden, Drugsteelt verbieden en een andere inkomstenbron zoeken voor deze mensen etccccccccccccc waar het omgaat is een bepaalde partijtje dat dit jaar wat punten is verloren en volop een campagne aan het voeren is dat de Ministerie vd Religieuze zaken een beetje in een beschamende positie plaatst.. kuch P… kuch J kuch kuch D… kuch PJD vs Habbous kuch kuch.. lees Marokkaanse kranten en geloofwaardige politieke analyses van kenners en ervaren journalisten en hou op met al die sprookjes “zendelingen” please..

 4. Azidan
  07 juli 2010 om 10:05 uur.

  Goed gesproken Moslimbrother

  Marokko si een bordeel geworden soubhanallah

  Inna Hadal Monkar

 5. amazigh
  10 juli 2010 om 03:36 uur.

  mon pays vas mal …… kennen jullie dit liedje,, dit is wat man noemt l islam polikiek azul

 6. Piet
  26 juli 2011 om 11:03 uur.

  Ja hoor, daar mag dat wel, maar als we die Marokkanen uit Nederland willen gooien mag dat weer niet! Ongelooflijk wat voor domme linkse mensen er in Nederland wonen. Marokkanen, Zij die profiteren van de Nederlandse domheid! Open jullie ogen nou toch eens mensen! Straks bestaat er geen Nederlandse cultuur meer, kijk nou toch eens naar bv Amsterdam in sommige wijken. NIKS Nederlands meer te zien. Allemaal moskeeën en islamitische gebouwen. PVV op 1 🙂

 7. Jan-Achmed El Janssen
  28 juli 2011 om 11:46 uur.

  Piet, gekke tokkie dat je bent hahaha die reactie alleen zegt genoeg over jou en je PVV

Plaats je reactie