MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Badr gaat zich in augustus aangeven’

04 juli 2010 | in Marokko | 2 Reacties

Badr Hari is van plan zich in augustus te melden bij de politie. De politie is al een maand naar de kickbokser op zoek, omdat hij wordt verdacht van het in elkaar slaan van een portier in februari van dit jaar.

De advocate van Badr, Bénédicte Ficq, zegt dat hij zich na haar vakantie wil aangeven. Hari zou zich graag laten bijstaan door Ficq en omdat zij in juli op vakantie is, wil hij zich na haar terugkomst pas melden, aldus de raadsvrouw tegen de Amsterdamse TV-zender AT5.

Badr Hari is sinds begin juni op de vlucht. Hij staat gesignaleerd op de internationale opsporingslijsten. Volgens bronnen die contact hebben gezocht met AT5 zou de Amsterdammer zich schuilhouden in Marokko.

Begin juni deed de recherche invallen in huizen waar Badr vaak verblijft, maar trof hem daar niet aan. Wel werden twee medeverdachten aangehouden. Een derde meldde zich zelf bij de politie. Deze drie verdachten zijn na verhoor vrijgelaten, omdat de politie ervan uit gaat dat Hari de hoofdrol heeft gespeeld in de mishandeling. Zo schrijft AT5.

Er zijn 2 reacties

  1. dre
    05 juli 2010 om 04:52 uur.

    Hij gaat dezelde kant op als andre brillemans.

  2. moena
    06 juli 2010 om 01:30 uur.

    ja Dre die Joran van de sloot weet ook niet van ophouden, hij en wilders hebben jullie flink slechte naam bezorgd,Als men Nedrland zegt in het buitenland dan zeggen ze O JA die racisten met blonde haren en hoe heet die mordenaar met die waterhoofd.als je tv aanzet en je zept zag je alleen dit nieuws over hele wereld. Apartheid is afgeschaft in Zuid-Afrika en is terug in Nederland echt om trots op te zijn Dre. De blanke zuidafrikanen zijn zeker terug naar boerderije in limburg enz rara zou de zwarte van zuidafrika hun weg gejaagd hebben en komen ze ons terug pakken hahahhihiih.

Plaats je reactie