MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boukhari loopt stage bij NAC

15 juli 2010 | in Sport | Reageer

Nourdin Boukhari loopt de komende twee weken stage bij NAC. Dat heeft de Bredase club afgesproken met het Turkse Kasimpasa, waar de 30-jarige aanvallende middenvelder nog een contract heeft tot medio 2012. Een transfer van Boukhari naar NAC is volgens technisch directeur Jeffrey van As voorlopig niet aan de orde.

Boukhari is geen onbekende bij NAC. Hij speelde er in het seizoen 2003/2004 en keerde er even terug in 2009. Trainer Robert Maaskant hoopt stiekem dat NAC en Kasimpasa toch tot een akkoord komen

Plaats je reactie