MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nijmegen stopt subsidie islamstichting

17 juli 2010 | in Overheid | Reageer

De gemeente Nijmegen geeft de islamitische stichting Ar Rayaan geen subsidie meer. De gemeente heeft dit besloten omdat de stichting op haar website teksten heeft gepubliceerd die “in strijd zijn met de uitgangspunten van het gemeentelijk integratie- en emancipatiebeleid”.

Een woordvoerster van de gemeente bevestigde zaterdag berichtgeving hierover in de Volkskrant. Ar Rayaan verwijderde na een gesprek al bepaalde boodschappen van de website. Maar omdat niet alle in de ogen van de gemeente controversiële teksten zijn verwijderd, wordt de subsidie stopgezet.

Plaats je reactie