MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui op lijst van Ajax

19 juli 2010 | in Sport | Reageer

Mounir El Hamdaoui staat hoog genoteerd op de verlanglijst van Ajax. De aanvaller van AZ is de topkandidaat om de aanval te versterken, mits de Amsterdamse club door transfers financieel meer slagkracht krijgt meldt NUsport.

Trainer Martin Jol is degene die El Hamdaoui heeft warmgemaakt voor een eventuele overstap naar Amsterdam en een voorname reden dat Suarez bij Ajax wil blijven.

Plaats je reactie