MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Handelsmissie HIC Marokko naar Casablanca

23 juli 2010 | in Economie, Marokko | Reageer

In 2010 vieren De Nederlandse en de Marokkaanse overheid dat er 400 jaar handelsbetrekkingen tussen Nederland en Marokko zijn. Aangezien duurzaamheid, water, afvalverwerking en alternatieve energie de speerpunten zijn in de landelijke ontwikkelingsplannen van de Marokkaanse overheid organiseren de Nederlandse Ambassade in Rabat en HIC Marokko van 4 tot en met 8 oktober 2010 een handelsmissie voor bedrijven uit eerdergenoemde sectoren.

De Amsterdamse Innovatie Motor, NWP, PUM en VNO / NCW zijn partners in deze activiteit. De handelsmissie wordt geleid door een vooraanstaande Nederlandse official. Bij voldoende animo zal er naar de optie gekeken voor het opzetten van een Holland Paviljoen gedurende Pollutec. HIC Marokko coördineert het volledige programma vanuit Nederland. Deelname is dan ook alleen mogelijk in combinatie met Pakket Pollutec.

Plaats je reactie