MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Definitief akkoord El Hamdaoui en Ajax

30 juli 2010 | in Sport | 1 Reactie

Mounir El Hamdaoui heeft eindelijk getekend bij Ajax. De spits zal vandaag meetrainen met de Amsterdammers. Vannacht hebben beide partijen tot diep in de nacht om de tafel gezeten en zijn ze eruit gekomen. El Hamdaoui tekent een 4-jarig contract. Zuur is dat hij niet mee kon doen in de derde voorronde van de Champions League, waarin Ajax thuis met 1-1 gelijk speelde tegen PAOK Saloniki.

AZ en Ajax bereikten maandag al een akkoord rond de overstap en ook El Hamdaoui gaf zijn woord. Maandagochtend werd hij al medisch gekeurd, maar dinsdag vroeg de spits nog wat bedenktijd, die hij kreeg van zijn nieuwe trainer Martin Jol.

Er is 1 reactie

  1. AZRO
    30 juli 2010 om 04:51 uur.

    Juiste keus Monir veel succes.

Plaats je reactie