MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Akchaoui teleurgesteld in Feyenoord

01 augustus 2010 | in Marokko, Sport | Reageer

Youssef El Akchaoui is er achteraf gezien niet blij mee dat Feyenoord deze zomer opnieuw interesse toonde in zijn diensten. “Ze hadden me beter met rust kunnen laten.” De linksback vindt dat de Rotterdammers hem onder valse voorwendselen benaderden. Feyenoord had El Akchaoui transfervrij over kunnen nemen van NEC, maar voor het salaris van de verdediger was in de Maasstad geen geld.

“Er werd me een vis voorgehouden, die er in werkelijkheid niet was. Ik vond het dus ronduit teleurstellend, omdat ze hun huiswerk niet goed hadden gedaan en mij lekker maakten met helemaal niets”, zegt hij tegenover Voetbal International.

Plaats je reactie