MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boukhari: ‘Laat NAC eerst met mij praten’

05 augustus 2010 | in Sport | Reageer

Nourdin BoukhariNAC Breda hoopt Nourdin Boukhari voor twee seizoenen te binden. De speler in kwestie zelf heeft echter nog niets gehoord van de club. Boukhari blijft via de media op de hoogte van de ontwikkelingen, schrijft
VoetbalPrimeur.

Boukhari, die momenteel meetraint met de selectie van trainer Robert Maaskant, staat nog onder contract bij het Turkse Kasimpasa. Daar hoeft hij het komende seizoen echter niet op speeltijd te rekenen. De middenvelder staat dan ook open voor een vertrek naar NAC, maar niet ten koste van alles.

“Ik verwacht wel een keer duidelijkheid, zonder dat ik dit negatief bedoel, hoor. Maar het is afwachten. Ik weet alleen dat ik mijn contract in Turkije niet zomaar opgeef”, aldus Boukhari volgens VoetbalPrimeur.

Plaats je reactie