MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuw record voor breken vasten in Istanbul

23 augustus 2010 | in Maatschappij | Reageer

Door gezamenlijk het vasten te breken, hebben meer dan 41.000 Turken een nieuw record gevestigd voor de langste iftartafel ter wereld. In de wijk Esenler van Istanbul stonden zaterdagavond in totaal 7020 tafels klaar over een lengte van circa 10 kilometer om het vasten te breken, meldde het persbureau Anadolu zondag, volgens Nu.nl.

Er werd meer dan tien ton rijst en acht ton vlees verschalkt. Bij het eetfestijn waren vijftig waarnemers van het Guinness Book of Records aanwezig om het record te registreren.

Plaats je reactie