MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

OM eist werkstraf tegen spionerende agent

26 augustus 2010 | in Maatschappij | 4 Reacties

Het Openbaar Ministerie heeft woensdag voor de rechtbank in Den Haag 240 uur werkstraf geëist tegen de Rotterdamse voormalige rechercheur Redouan L. (39) voor het lekken van vertrouwelijke politiegegevens aan de Marokkaanse geheime dienst, meldt RTL Nieuws.

De rechercheur zou namen en adressen uit politiesystemen hebben doorgegeven aan de Marokkaanse ambassade. Zelf zegt de Nederlandse Marokkaan dat hij door Marokko is gedwongen.

De zaak kwam aan het rollen na een tip ruim twee jaar geleden aan de AIVD. Er volgde een diplomatieke rel tussen Nederland en Marokko. Twee Marokkaanse diplomaten werden het land uitgezet.

Er zijn 4 reacties

 1. Azidan
  26 augustus 2010 om 10:13 uur.

  Zijn verdiende loon

  Hoerezoon

 2. NAF
  27 augustus 2010 om 10:31 uur.

  Hulp bieden aan de overheid van een ander land voor het oprapen van crminelen hoezo is dat verboden. Men noemt dat meteen spionage. Ik zou zeggen hij probeerde een steentje bij te dragen aan de overvloed criminaliteit marokkanen in nederland die in marokko bekend staan of verdacht worden van drugs, en criminaliteit. Zie het zo, de nederlandse politie werkt toch ook samen met de politie van belgie alleen de afstand is iets langer, en de marokkaanse overheid wil de nederlandse overheid een handje helpen met marokkanen oprapen van dit soort figuren. Dus wat is het probleem. Men moet uitgaan wat voor informatie hij verstrekt heeft, en het zal niet zo’n belangrijke informatie moeten zijn. Vooralsnog deze man wilde gewoon een steentje bijdragen aan de overheid van marokko maar had totaal geen negatieve gedachtegang erbij lijkt mij. En zo gaat nederland dus om met mensen die een steentje willen bijdragen aan hun eigen landsoorten om ze op te kunnen pakken, maar zelfs dat wordt niet geaccepteerd, Maar wel moet hij ontslagen worden voor het geven van informatie aan de marokkaanse overheid. Echt bull shit!!

 3. Azidan
  27 augustus 2010 om 12:55 uur.

  Voor het oprapen van criminelen haha lol?

  De Marokkaanse overheid is zelf een criminele overheid, zij stelen Miljarden en Miljarden van de bevolking

  Hij heeft gesolliciteerd bij de Nederlandse politie dus moet hij informatie waar hij toegang toe heeft niet gaan doorspelen aan een andere geheime dienst, hij wist wat hij deed, die hoerezoon, kijk naar zijn gezicht, een gezicht van een verrader,

  Je kan niet en voor Nederland werken en voor Marokko, dit staat in zijn arbeidsreglement dus dient hij dit te respecteren, het feit dat hij zoiets heeft gedaan maakt van hem zelf een crimineel,

  Het enigste crimineel hier die opgeraapt moet worden dat ben jij eh crimineel, Naf, jij hoort in een instelling, jij bent ziek, en het ergste vanal, je bent een vrouw !!!!

  haha

 4. gewoon
  28 augustus 2010 om 07:04 uur.

  ik heb niks toe te voegen aan azidan

Plaats je reactie