MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr Hari vanuit Marokko: “Ik wil rust!”

09 september 2010 | in Maatschappij | 1 Reactie

De in Marokko verblijvende K1-vechter Badr Hari wil vooral rust. Dat zegt hij in een interview met Panorama. Hari wordt door de politie gezocht in verband met de zware mishandeling van een portier van de Amsterdamse Club Blinq in februari van dit jaar. Hij is hoofdverdachte in die zaak.

Badr Hari ontkent echter dat hij iets met de mishandeling te maken heeft, maar vluchtte voor de zekerheid wel naar Marokko, meldt omroep AT5. Badr Hari noemt dat ‘niet slim.’ “Maar ik had gewoon tijd nodig om alles op een rij te zetten. Als dat is gelukt en het gaat steeds beter, kom ik natuurlijk terug en werk aan alles mee.”

Marokko bevalt de K1-vechter goed. “Het is rustig, veel kalmer dan Nederland. Ik kom tot rust en praat nu veel, met vrienden, met trainers, mijn manager.” Hari erkent, volgens AT5, dat hij slecht kan omgaan met de druk van een leven in de schijnwerpers. “Van die paar minuten in de ring hangt zo enorm veel af. Keer op keer. Je bent verantwoordelijk voor een deel van het inkomen van anderen, de eigen toekomst.”

Er is 1 reactie

  1. Mo
    07 november 2010 om 03:27 uur.

    laat die wegblijven; hij laat ons marocs nog stommer lijken dan sommige van ons al zijn. de goeie moeten onder slechte lijden

Plaats je reactie